Svenska
Blog

Trevlig månad för Xbox Live

Såg precis kommande månads uppsättning Games With Gold-lir, och gillar det jag ser. Då jag är ett troget fan av Assassin's Creed-serien ser jag fram emot att testa avstickaren Assassin's Creed Chronicles: China, trots att det fått unket mottagande. Sen fortsätta med Forza Horizon som jag inte har något som helst emot då jag nyligen blev tokförälskad i uppföljaren. Och vad vore inte en bättre förberedelse inför trean i höst?

Sen har vi ett av mina favoritspel från gångna generationen, Mirror's Edge. Nu var det ett tag sedan jag spelade det och tro fan att jag ska försöka klara ut det på svåraste samtidigt som jag inte skjuter en enda fiende innan eftertexterna. Att vi dessutom får ett nysläpp i form av Earthlock: Festival of Magic är i alla fall inget jag sätter mig emot. Jag känner att det kommer bli en bra månad för Xbox Live, vad tror du?

Trevlig månad för Xbox Live

Innan jag kom underfund med att Forza Horizon 2 dels hade 1) ett dedikerat fotoläge och 2) hur man använde det, fotade på jag det här sättet. Tycker fortfarande inte att off-road är C7:ans rätta element.

HQ