Svenska
Blog
Days gone, första intryck av Petter Hegevall som zombieslaktare!

Days gone, första intryck av Petter Hegevall som zombieslaktare!

Petter har bytt sitt bilintresse och sadlat om för att köra motorcykel i en zombieöverfylld apocalyptisk värld! (Var lite lik i alla fall)

Så hur är första intrycken? Jo jag har inte mer än hunnit lira två timmar och gjort en väldigt slarvig photoshop hittils. Men det är riktigt snyggt, spelet alltså inte photoshoppen. Grym musik och riktigt bra ljudeffekter. Gameplay känns bra och världen är intressant. Har definitivt roligare hittils med Days gone än vad jag hade med RDR 2. Men jag skulle ändå inte kalla Days gone ett bättre spel, bara roligare. Det negativa hittills är väl att jag tycker hela mc grejen är lite cringe, inte att köra omkring det är skitskoj. Men kulturen kring mc är rätt pinsamt macho. Bra röstskådespeleri men känns ibland konstigt klippt. Kan bli en mellansekvens för typ sedan 30 sekunders spel för en till kortare mellansekvens. Ska fortsätta lira och se hur spelet tar sig härifrån, men första intrycken är rätt bra ändå.

Har du inget annat spel just nu att lira så kan jag rekommendera det. Har du annat du är sugen på så vänta tills det hamnar på rea

HQ
Borderlands 3 box art + Deluxe Edition + Super Deluxe Edition + Diamond Loo

Borderlands 3 box art + Deluxe Edition + Super Deluxe Edition + Diamond Loo

Borderlands 3 är på ingående!

Till hösten, närmare bestämt 13 September så får vi träffa Gearbox senaste skapelse i Borderlands-universumet. Är rätt peppad faktiskt, Borderlands 2 är nog ett av de spel jag tryckt in flest timmar i. Hysteriskt roligt och bra spel.

Nu har Wario64 oå twitter laggt upp bilder på de olika versionerna som kommer att finnas tillgängliga när spelet ska lanseras. Ett givet köp men tänker invänta och se vad de olika versionerna går lös på. Men diggar omslaget.

Tänker du köpa Bl3?

HQ
Polar!

Polar!

Mads Mikkelson i huvudrollen som den soon to be retired lönmördaren Black Kaiser är oväntat bra! Väldigt spretiga betyg för Neflix Polar med Jonas Åkerlund bakom dirigerandet. Men jag tycker den var bra! Slamsigt rolig, rå och blodig. Har ingen som hellst koll på serietidningen som den är baserad på, så ingen aning hur den förhåller sig till det. Men jag diggar den, den har en skön Vibe. Så har du lite att göra någon gång mellan en måndag till en söndag så kan jag rekommendera kika på den :)

H1Z1 når 10 miljoner spelare på Ps4!

H1Z1 når 10 miljoner spelare på Ps4!

Helt sinnesjukt ändå, betan till H1Z1 har alltså spelats av över 10 miljoner Ps4 ägare. Vet inte hur länge betan funnits, men har för mig att det är några veckor. Har spelat det en del själv och det är riktigt kul. Vet inte om jag skulle säga att det är ett bra spel, men roligt ändå på något sätt. Om ni ska prova det så rekommenderar jag att man spelar med en polare i duo läget. Tycker det var mycket roligare än när man körde själv.

Har du provat H1Z1? Vad tycker du om det?

https://wccftech.com/h1z1-breaches-10-million-players-ps4/