Svenska
Blog
#XboxSverige - Sveriges officiella klubb på Xbox One

#XboxSverige - Sveriges officiella klubb på Xbox One

Skrivet av Mr Jeedi den 29 mars 2017 kl 14:46

Hej allihopa!

Vill mest upplysa er om att det finns en klubb på Xbox One som heter Xbox Sverige.

Klubben är uppbackad och sponsrad av Xbox i Sverige som även hjälper till med vår PR.

På sociala medier så som Twitter och Instagram kör vi med hashtagen #XboxSverige

Klubben är till för alla svenska gamers som vill hitta vänner att spela och dela spelglädje med. Single, co-op eller multiplayer. Alla är välkomna vare sig kön, etnicitet, religion, ålder och bakgrund men om ni pratar svenska så är det givetvis till ens fördel då allt är på svenska i klubben.

Ni hittar klubben lättast genom att söka efter Xbox Sverige bland klubbar på er Xbox One eller på xbox.com alt Xbox-appen. Ansök om medlemskap och inom 24 timmar är ni en medlem som kommer ha det kanonbra med andra likasinnade. Och med snart 2000 aktiva medlemmar så kommer ni säkert hitta något kul att spela tillsammans med andra. Eller bara dela med er coola screenshots.

Som grädde på moset så håller jag i tävlingar varje vecka i klubben som vi valt att döpa till #VeckansGamer - Då har man chansen att vinna spel, loot och annat som är spelrelaterat. De flesta spelproducenter och distributörer i Sverige backar upp klubben med giveaways vilket vi givetvis är oerhört tacksamma över.

Har ni några frågor kring klubben så tar jag gärna dem här eller på Twitter annars ser jag fram emot att se er i klubben!

Väl mött
Bailey

Twitter: @MrJeedi
Xbox: CCS Jeedi
Club: Xbox Sverige

HQ