Svenska
Blog

Jag är tillbaka!

Hej på er, gamla och nya läsare. Det har gått ganska så exakt två månader sedan jag slutade att blogga här som Ekneh96. Först och främst vill jag tacka er som skickat peppande meddelanden som bett mig komma tillbaka men jag känner också att jag vill berätta lite varför jag försvann. Bloggen har trots allt varit något jag lutat mig tillbaka till i tre år.

Jag fick nämligen jobb som skribent på en annan hemsida och att skriva på två platser blev därför på tok för mycket arbete. Bloggen lades därför på is och jag trots att jag inte slutat hänga här sen dess har jag bara synts till i kommentarsfälten. Nu ska det dock bli ändring på det då jag inte längre skriver för den andra sidan utan numera kommer börja skriva här på Gamereactor. Du har kanske redan läst Petters blogg där han berättat att sidan kommer att utöka sitt nörderi med serietidningar. En satsning som jag såklart tycker är superspännande och som jag ser fram emot att delvis ansvara för. För även min trogne vapendragare Kenny är på och vi kommer jobba både själva och tillsammans för att ni ska få en så bra läsning om serietidningar som möjligt!

Vad kan ni förvänta er?
Jag kommer åter igen bli aktiv i min blogg och innehållet kommer vara ganska oförändrat. Jag kommer även ta upp Fredagstipset igen och skriva åsikter och nyheter som förut berörande spel, comics, film och annat. Som vanligt kommer dock comics ligga i fokus. Topplistor kommer det också att bli mer av men i nuläget kommer detta inte att ske i bloggform utan tillsammans kommer Kenny och jag snickra ihop listor som sedan publiceras som artiklar på Gamereactor. Vi hoppas ni ska uppskatta det!

Andra artiklar och vanliga nyheter kommer vi också att skriva om. Var dock inte rädda att vi ska ta över nyhetsflödet och att ni ska missa era spel- och filmnyheter. Det publiceras nämligen väldigt lite nyheter om serietidningar och det handlar därför kanske bara om 2-5 nyheter per vecka. I vissa fall kanske vi till och med tar upp nyheterna i bloggen istället.

Jag hoppas ni ska gilla mitt kommande material och jag ser väldigt mycket fram emot att ha mer kontakt med er igen. För är det något jag saknat under dessa två månader så är det den ständiga kommunikationen mellan användarna här på Gamereactor.

Jag är tillbaka!

HQ