Svenska
Blog

Spelmusikfredag (70)

Då var det fredag igen, och trots en slutspurt med B-uppsatsen har det varit en rätt lugn vecka ändå. Visserligen har det inte blivit så mycket spelade faktiskt, så jag ser framemot att fortsätta på Titanfall 2 efter jag lagt upp detta inlägg. Samt vart jag slutligen förkyld idag, vilket känns sådär lagom till helgen.

Hursomhelst, har myst en del med The Witcher 3 igen den senaste tiden. Visserligen har jag inte startat på en ny genomspelning och en sådan lär nog dröja ett bra tag men jag har utforskat mer av Toussaint. Att det blir Witcher-tema igen denna vecka på grund av det lär nog inte vara särskolt otippat, men det blir faktiskt från The Witcher 2 istället.

Trots titeln "A Nearly Peaceful Place" tycker jag veckans spellåt förmedlar en helt fridfull känsla. Personligen kan jag dock tycka att denna låt i sig inte är speciellt märkvärdig, men den har ändå en härligt mysig stämning över sig som var en av orsakerna till att jag personligen tyckte spelets första kapitel var bäst.

Dessutom finns det en bonussversion av denna låt vilken jag också gillar, även fast den inte är speciellt annorlunda mer än att den har ett lite starkare tonläge i jämförelse.

The Witcher 2: Assassins of Kings - A Nearly Peaceful Place

The Witcher 2: Assassins of Kings - Bonus Track 3

Spelmusikfredag-spellista

Spelmusikfredag (70)

HQ