Svenska

Pokemon Go under vintersäsong?

  • Insänt av: lamb_of_god

Hur tror ni det kommer gå för Pokemon Go i de länder som kommer få is kall vinter snart? Jag har svårt att tro att spelare kommer gå runt i flera timmar i minus 10 grader och antal spelare kommer säkerligen att minskas drastiskt åtminstånde tills våren börjar kicka igång igen. Detta är kommer bli väldigt tråkigt för mig för att jag har haft ett stort nöje de två veckor spelet har funnits.

Svar

Tja, jag lär personligen inte gå ut mycket alls. Och om jag känner så så känner andra så också. Det är i min värld en självklarhet att spelarantalet kommer minska under vintern, eller åtminstone att de spelarna tillbringar mycket mindre tid i spelet.

Det ska för övrigt bli intressant att se hur länge det här spelet håller i sig. För nu kan man inte gå utanför huset utan att stöta på en hel drös av Pokémon Go-spelare, vilket är kul. Frågan är hur länge de kommer hålla intresset uppe.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev