Svenska

Förvirrad över Gears of War 4 till PC

  • Insänt av: ozbaab

Om jag förstått det hela rätt så blir det ingen fysisk version av GoW 4 till PC? Man får antingen köpa det direkt i Windows 10 butiken, eller så köper man en digital (men inte fysisk?) version av spelet till Xbone, och får då en digital version av GoW 4 till PC på köpet?

Kort och gott - Hur får jag tag på GoW 4 till PC?

Svar

Köper du Gears of War 4 till Xbox One då kan du lira det även på PC via ditt Microsoft-konto. Köper du spelet på PC, via Microsoft Store och ditt konto, kan du lira det på Xbox One. Det blir i princip samma typ av affärslösning som Apple kör med. Köper du en app till Iphone, då kan du oftast (om det finns stöd för det), använda appen på din Ipad utan extra kostnad.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev