Svenska

Call of Duty Championships irriterar

  • Insänt av: Elesir

Call of Duty Championships
Call of Duty Championships
Call of Duty Championships

Det känns nästan som att ni enbart har spammat det hela i nyhetsflödet och från en som överhuvud taget inte bryr sig om Call of Duty Championships utan vill bara kika igenom resten av nyhetsflödet, kan ni inte då bara skapa en separat del på sidan med enbart nyheter om detta event? Inte enbart för Call of Duty Championships! utan även för framtida stora event som t.ex. nästa E3 osv. Ni behöver inte blanda ihop vart enda liten intervju med Who ever och What's the name again med allt annat!

Svar

Hej Elesir och tack för ditt brev. Jag förstår såklart vad du menar och håller med, men orders är orders. Sen kan jag tycka att det är en rätt ordentlig överreaktion när man (som vissa gjorde i kommentarfältet) sågar Gamereactor (i helhet) vid fotknölarna och kallar oss allt möjligt nedrigt bara för att vi under en SÖNDAG (då alla andra spelsiter på jordklotet sover) publicerade 12 stycken videointervjuer från Call of Duty-VM. Vill man inte kika, behöver man ju såklart inte klicka och med tanke på att det skedde på en söndag då siten annars sover, har jag lite svårt att se hur detta kunde vara så oooOOOooootroligt bedrövligt som vissa försöker få det till. Nu rullar dock Call of Duty-nyheterna bort från startsidan i och med att vi fullkomligen sprutar ur oss måndags-nyheter.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev