Svenska

Använder ni Walkthroughs eller?

  • Insänt av: dahlberg

Då jag får mindre tid att spela ju äldre jag blir, finner jag också att jag inte har samma tålamod för att nöta samma segment i oändlighet, och det händer då att jag tar till någon guide eller walkthrough för att ge mig en ledtråd och hjälpa mig framåt. Är detta något ni använder, då menar jag både professionellt på jobbet eller privat när ni spelar för nöje? Eller är det som att svära i kyrkan? ;)

Svar

Jag gör det inte men kan inte svara för alla andra på redaktionen. Jag tycker snarare att dagens spel aldrig behöver walkthrough-hjälp eftersom de ofta är lite för enkla sätt till struktur och avancemang genom spelvärldarna. Jag skulle vilja se fler actionspel i samma anda som exempelvis Half-Life / System Shock 2 där vi verkligen var tvungna att tänka till.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev