Svenska

Petter, projektor eller stor, stor TV?

  • Insänt av: Wild Aidin

Hej! Först vill jag berätta att det känns bra att ha följt dina rekommendationer gällande LG-plasma, för lite över 5 år sedan (www.gamereactor.se/brev/216321/Petter+hjalp+med+TV+och+hemmabio/). Den har varit så bra under alla dessa år.

Men nu känner jag att det är dax att kliva upp till 4K (och gärna HDR). Ska satsa på att hamna i en etta som är mer åt det kvadratiska hållet, så jag kan ha en stor bildyta och ändå ha anständigt avstånd. Jag har kikat på artikeln från tidigare i år, men största TV:n är 65 tum, jag vill ha liiiite mer. Jag har också kollat i brevlådan men hittade inget för mitt specifika fall.

Frågan blir nu - satsa på en grüm TV på 80 tum eller, trots allt, satsa på projje + duk (som jag antar skulle vara billigare, och möjligen även bättre, men jag låter ändå fråga). Om du ger 2-3 rekommendationer på bild-setups i olika prisklasser och nivåer så vore det tacksamt. Ljud har du redan rekommenderat nyligen i bloggen, för mini-budget. Tack för att du läser detta, för ditt arbete på Gamereactor, och en underhållande blogg. :clap:

Svar

Projektor. Om du vill ha riktigt bra, riktigt stor bild (vilket alla torde vilja ha, egentligen) är det proj som gäller. Projektor är livet. Köp dessa, och du har bild som knäcker det mesta.

https://www.hembiobutiken.se/produkter/projektorer/d-ila/251690-jvc-dla-x5500/

https://www.hembiobutiken.se/produkter/dukar/ramspand-235-1/178890-grandview-velvet-cinema-multi-235-1/

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev