Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Last Tinker: City of Colors

Skrivet av: AG Jati   2016-11-30

Mestadels för barnen, men även de som levt i flera årtionden kommer också njuta.

Himmelen är blå. På jorden och dess byggnader finns många olika färger. En stad helt gjord av färg. Men en stad som också inte kommer överens. Rädsla, ilska, pessimism har tagit över den större skalan. Vem kommer till dess räddning?

Som en tribut till den gamla skolans plattformare får vi med egna ögon se dem, han ett djur och sin kompanjon...som också är ett djur. Våra två små djuriska väsen är utvalda till att stoppa katastrofen. Men hoppsan, en ondska iklädd i "emo"-färgen lila förvandlar allt till ett vitt helvete.

Enkelheten. Detta är spelets största styrka. Mycket återanvänds. På dessa flesta platser får man se dem om och om igen. Precis som i gamla skolans plattformare. Få en färg inom sig, leta efter en borste. Borstarna ges till en mycket känd filur, som lär nog barnen ett och ett annat.

Utmaning. Förmodligen inget du söker efter i det här äventyret. Fall så många gånger du vill. Du kommer återvända på nytt. När du också byggt upp en fruktansvärd färgarsenal(?) kommer du snart känna dig som en färgande och utplånar allt det vita.

Känner du dig redo? Då är det bara att börja måla.

FÄRGERNA FÖRSVINNER
https://www.youtube.com/watch?v=qm8_aXpgr_g

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10