Svenska
MEDLEMSRECENSION

Resident Evil 7: Biohazard

Från att ha varit serien som satte "Survival-Horror" genren på kartan till att på senare år inte kunnat erbjuda mer skräck än en B-Rulle och istället satsat mer på "Quick-Time Events"
Gör Resident Evil 7 serien rättvisa? Eller är det ytterligare en ihopslängd sörja av dåliga jump-scares och actionsekvenser.

I den senaste delen så spelar du som Ethan Winters, en man vars fru Mia som varit försvunnen i 3 år plötsligt hör av sig till honom.
Det är här spelet börjar, utanför grinden till en stor villa som ändå har sina liknelser till Resident Evil 1. Man blir snabbt varse om att allt inte riktigt står rätt till med familjen Baker som har Ethan's fru Mia till fånga.
Patriarken Jack, frun Marguerite och deras son Lucas.
Spelet slänger in en direkt till själva spelet där du får smyga runt den stora villan, leta rätt på nycklar och lösa pussel samt gå tillbaka för att hitta nya vapen,utrustning och diverse, Väldigt likt dom som var i dom första delarna i serien.

Samtidigt som det är en sån fruktansvärt läskig stämning då jag fick pausa ett flertal gånger för där detta spelet verkligen glänser i sann RE anda, så är det inte vid billiga "jump-scares" utan det är när det inte händer något som spelet verkligen glänser.
Det sätter sig verkligen i huvudet och det är här som Capcom har gjort ett fenomenalt jobb.

Utan att spoila någonting, för er som gillar gamla Resident Evil men är rädda att detta hamnar i samma spår som dom nya. Tveka inte utan köp det! Jag fick helt klart min valuta för pengarna.

Sen att Capcom har utlovat en och en annan DLC gör inte saken värre.

"Welcome to the Family Son!"

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10