Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 5: Guardians

Skrivet av: fille49   2017-05-20

jag är jagad och grön. levar i en värld full av möjligheter.

Halo 5:Beskyddarna tar man kampen om att hitta den lömska förädaren master chief och man är em blå snubbe vid namn Lock. Spelet går ut på att man skjuter igenom sig banor med smurf liknande monster och transformers och detta är lika bra som square dance....


Square Dance

grafik 0/10
Ljud 2/10
Hållbarhet 4/10
Spelvarhet 0/10


detta spel är som sagt som de föreg¨ående att man ska hitta ringar. Lock är blå och kan förvandla sig till en boll och samla ringar och han måste kämpa mot kampen om klockan innam master chefen kan hitta alla andra.


Gameplay är detta väldigt stelt och tråkigt och väldigt tråkigt, jag gillar inte att de tagit gameplay från Uncharted och questing från overwatch och lagt in det på det system som tar spelets 1 och andra del till en upp och nervänd kontrast av dålighet. Ush.


Ljudet är ganska tråkigt och tyst, inte mycket sägs och Luke Cage låter som han fått en tvättbjörn i halsen, detta är ju inte ok för ett dubbel AA spel att det verkligen inte håller klass som andra spel i TCG genren.

Grafiken lämnar också mycket till önska det ser ut som ett spel som släpptes 2014 och är grymt dassigt och för tankarna till ett regnigt sverige, grått tråkigt och deprimerande... Desingen på monsterna är återanvända sen tidiager spelen och de gillar jag verkligen inte... lite nyskapande tack.

Ungefär 340 banor och 3 av dom spelar man som master chief.. och jag kommer inte ihåg speciellt mycket, vad hände här, varför är jag jagad, vem är jag... är detta en dröm eller verkligehet eller helt jäkla dåligt av förberedlse för en godnatt saga. Nej spelet är för långt för sitt eget bösta och jag gillar det. Jag hatar att spel blir långa när de ska vara korta.

Som slutsats ahde jag vilja se mer av master chief och mindre av lock, visst är det coolt att kuna flyga och springa på väggar och leka matrix men master cheif ar plain standard i min kokbok och det är så jag vill ha honom kryddad... snälla....Bangie gör rätt nästa gång.


Grafik 3/10
Ljud 3/10
Spelbarhet 3/10
Hållbarhet 8/10

Samlat betyg: 6.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10