Svenska
Gamereactor
nyheter
Hyper Street Fighter 2: The Anniversary Edition

25 år gammalt Street Fighter 2-mysterium äntligen löst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den fantastiska Street Fighter-serien har alltid varit känd för sina färgstarka karaktärer. Frisyrer som trotsar tyngdkraften, dunderlår som krossar allt och gummiarmar är inget ovanligt. Vi har även, i sann österländsk anda, fått all tänkbar information om dessa färgstarka karaktärer så skulle du någon gång få chansen att ge blod till en döende Chun Li hade du vetat om du med ditt typ A-blod matchade (det hade du).

Vi har all denna information om alla utom arkadspelets första två karaktärer. Det har gått 25 år, vi känner att det är dags att få fram var dessa två karaktärer växte upp:

På Street Fighters subreddit berättade Capcom att de två karaktärerna som slogs framför en hord av människor i titelskärmen var Max och Scott. Nu har de även själva lagt ut karaktärskort för båda karaktärerna (dock på japanska). Karaktärerna har även fått sig ansiktslyft efter sina 25 år inuti en arkadmaskin.

Hyper Street Fighter 2: The Anniversary Edition

Det pratas om vad dessa karaktärer kommer att ha med framtida Street Fighter-lir att göra. Kanske läggs de in i den kommande story mode-expansionen för Street Fighter V eller kanske får de se dagens ljus som DLC-karaktärer.

Vad tror du? Se karaktärskorten nedan:

Hyper Street Fighter 2: The Anniversary Edition
Hyper Street Fighter 2: The Anniversary Edition

Tack, Gamespot

Relaterade texter



Loading next content