Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch kommer inte tolerera rage-quitting i tävlingsläget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte kul när en spelare lämnar ett lagbaserat spel innan matchen är färdig. Laget hamnar i underläge och för spelaren som dras in som ersättning kommer kanske få ansluta sig till en match som är halvförlorad, vilket inte är kul heller.

Det är därför Overwatch har straffat spelare som kopplar ur matcherna för tidigt genom att ge dem mindre XP för varje avklarad match som straff.

Men när det kommer till spelets kommande tävlingsläge kommer en XP-begränsning inte vara nog för Blizzard. Läget är nu i testfas på PC och användare på Reddit har märkt av väldigt strikta tillrättavisningar för de som lämnar matcher för tidigt.

Ett varningsmeddelande (som ni ser nedan) kommer berätta för dig att fortsatt osportsligt beteende kommer ge dig en bann från att spela vidare och de värsta av "rage-quittarna" kan komma att stängas av för hela säsonger. I och med att en säsong håller i två och en halv månad är det ett saftigt straff.

Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content