Svenska
Gamereactor
nyheter

Skvallrade Justice League-trailern om en Flash-story?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den första officiella trailern inför Justice League släpptes i söndags och gav oss ett litet smakprov på nästa kapitlet ur DC Extended Universe. Det är mycket som sker i trailern och för det vältränade ögat finns det en hel del intressanta saker att nämna. Framför allt en scen där Barry Allen (The Flash) hälsar på sin pappa i fängelset.

Innan ni hämtar facklor och högafflar så är det känt sedan länge att Barrys pappa blev oskyldigt dömd för mordet på sin fru. Vill du däremot inte läsa mer om det så sluta läs nu. Hur som helst så var det ju faktiskt Reverse-Flash som tog livet av Nora Allen för att ruinera Barrys liv. Nu kan man hos DC såklart ha ändrat ursprungsberättelsen men har man inte det så finns Reverse-Flash där ute någonstans och en god gissning vore att han kommer ha ett och annat att göra med hela Justice League förr eller senare.

I serietidningen Flashpoint reser Barry som bekant tillbaka i tiden för att stoppa skurken från att mörda hans mamma men när han gör det förändras inte bara hans liv utan många, många andras. Bruce Wayne blir exempelvis aldrig Batman vilket skulle kunna innebära att vi får se mer av Jeffrey Dean Morgan som hjälten istället. Vi vet ju nämligen att The Flash kan (eller snart i alla fall) springa tillbaka i tiden då han gjorde det i Batman v Superman: Dawn of Justice. Det går att spekulera länge men det är absolut inte en omöjlig sak att man kommer att hämta inspiration från den här berättelsen då det trots allt är en av de mest uppskattade ur DC Comics historia.

Är detta något ni hade velat se mer av i framtiden?

Skvallrade Justice League-trailern om en Flash-story?


Loading next content