Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Räkna inte med Need For Speed: Payback till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår visade Ghost Games (från ljuvliga Göteborg) upp Need for Speed Payback, men om du sitter och hoppas på en eventuell Switch-version av spelet i fråga kommer här tyvärr dåliga nyheter. Spelsidan Gamespot fick sig nämligen ett snack med producenten Marcus Nilsson under natten och även om han poängterar att han verkligen älskar Nintendos hybridkonsol så erkände han samtidigt att studion för stunden inte jobbar för att släppa racingliret till dess format.

"Would that be a platform that Need for Speed: Payback could run on? I don't see why [not], but it's not something we're looking to at this very moment,"

Hoppet är med andra ord inte helt dött, men det ser inte heller för ljust ut. Samme Nilsson berättade dock att Payback kommer stödja Xbox Scorpio samt Playstation 4 Pro, för de som känner att de vill ha lite extra kräm under huven när de krockar sig fram längsmed motorvägen.

Need for Speed Payback

Tack Gamespot

Relaterade texter

Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett nytt Need for Speed med all fokus på story, karaktärer och elaka organisationer istället för bilkörning, har det varit rätt väg att gå? Kim har satt betyg...

2
Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är inte bara Star Wars Battlefront II som EA fått kritik för denna höst, utan även Need for Speed Payback har fått rejält med skäll för mikrotransaktioner och annat,...



Loading next content