Svenska
Gamereactor
nyheter
Gwent: The Witcher Card Game

CD Projekt Red håller Gwent-turnering på Gamescom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Snart är det dags för den massiva spelmässan Gamescom i Köln och utvecklare har börjat avslöja sina hemliga planer för eventet. CD Projekt Red avslöjade exempelvis att Gwent: The Witcher Card Game-gänget kommer att finnas på plats och de kommer att hålla en rejäl turnering med 25 000 dollar i prispotten. Turneringen kommer att sändas live på CD Projekt Reds Twitch-kanal och är du sugen på att haka på kan du ansöka på spelets officiella hemsida - om du är bra nog, det vill säga.

Åtta platser finns och sju av dessa nyps av de som rankas högst. Den sista platsen är öppen för Gamescoms Wild Card-spelare, en av de registrerade spelarna som rankats högt nog att kvalificeras för Wild Card-turneringen och som finns på plats i Köln kan alltså spela om den stora turneringens sista plats. Sista ansökningsdatumet för en turneringsmöjlighet är 1 augusti.

Ska du kika på Gwent-turneringen eller är du rentav sugen på att vara med och spela?

Gwent: The Witcher Card Game

Relaterade texter

0
Gwents femte expansion utannonserad

Gwents femte expansion utannonserad

NYHET. Skrivet av Rasmus Jämsä

Glada nyheter för er Witcher-älskande kortspelare där ute. CD Project Red lät nyligen utannonsera Gwents femte expansion kallad Master Mirror. Temat för denna expansion...



Loading next content