Svenska
Gamereactor
nyheter
Sundered

En kommande patch ska fixa till svårighetsgraden i Sundered

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den ganska nyligen släppta metroidvania-titeln Sundered är snyggt, köttigt och ibland väldigt svårt. Många gånger flyger Eshe genom den tvådimensionella plattformsvärlden och superslaktar allt som kommer i hennes väg, medan det lite när som helst kan komma löjligt många helvetesdemoner som sparkar livet ur hjältinnan i en rasande fart. Detta är någonting som Thunder Lotus Games kommer adressera i sin kommande patch. Såhär säger utvecklarna i ett nyskrivet blogginlägg:

"At launch, we had some hiccups. Some of them due to excessive difficulty. We fixed that almost immediately. We're experiencing technical difficulties on PS4. We're fixing them. The game's first loading is too long. We're fixing it. Exploration doesn't have enough variety. We're fixing that too."

Vi upplevde inte att utforskandet behövde vara mer varierat inför vår recension av Sundered, men däremot fanns det vissa tekniska problem för Playstation 4-versionen. Skärmuppdateringen kunde dimpa ned ibland, spelet kraschade ett fåtal gånger, och precis som Will Dubé säger var laddningstiden förbaskat lång ibland.

Det framkommer inte när patchen kommer att släppas, men oavsett så är Sundered en riktigt trevlig titel som vi belönade med en 8 i det skick titeln är i idag.

Sundered

Relaterade texter

5
SunderedScore

Sundered

RECENSION. Skrivet av André Wigert

André Wigert har bankat ihjäl tolv miljarder fiender i Sundered. Det var ungefär vad som krävdes för att slutligen kunna sätta ett betyg på härligheten.



Loading next content