Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Köp energidryck och få användbara föremål i Destiny 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är mindre än en månad kvar till Destiny 2 nu, undertecknad sitter såklart och studsar på sin kontorsstol av ren lycka. Hypemaskinen börjar även den dra igång på allvar och precis som när The Taken King-expansionen kom till Destiny har nu Bungie börjat marknadsföra via energidryck. Den här gången Rockstar. Köper du en sådan får du tillgång till en kod som sedan leder till prylar i spelet. Exakt vilka prylar vet vi inte men räkna med att det förmodligen blir skräp eller kosmetiskt. Även Pop-Tarts ingår ett samarbete där du kan få en extra erfarenhetsboost genom att köpa de förpackningarna som pryds av Destiny 2-loggan. Pratar du med den anrika GR-medlemmen AG Jati kan han säkert kirra ett flak Rockstars åt dig, gissar vi på.

Som du redan har räknat ut kommer du inte se denna marknadsföring i svedala, energidrycken finns i USA, Kanada, Tyskland och Storbrittanien medan Pop-Tartsen är exklusiva till USA.

Visst hade det varit kul om vi kunde köpa ett paket köttbullar och fått en köttbullehjälm i Destiny 2?

Destiny 2
Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content