Svenska
Gamereactor
nyheter

Duffer-bröderna bekräftar en tredje säsong av Stranger Things

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Film- och speltorskar har ett riktigt svårt val att göra i oktober. Hur tusan ska vi egentligen prioritera? Vi har skrivit det förut, men skriver förstås om det igen då vi inte blir nöjda med resultatet hur vi än vänder och vrider på våra förbannade kalendrar...

Den 27 oktober släpps nämligen Super Mario Odyssey. Exorcistmössan tillsammans med den färgglada spelvärlden och den förmodligen helt förtrollande spelbarheten gör att vi bara måste slänga oss in i äventyret samma dag. Det går inte att vänta på. Samma dag släpps också Wolfenstein II: The New Colossus. Vi kan inte lägga nazistbombande på vänt, det går bara inte. Sen har vi Assassin's Creed Origins som ser mer än bara lovande ut. Ett lönnmördaräventyr i Egypten är på tok för hett för att kunna vänta med det också. Och samma förbenade skitdag släpps den andra säsongen av Stranger Things. Hur ska vi få ihop det här?

Nåja, oavsett om Mushroom Kingdom, nazister, Egypten eller 80-talet lockar mest så har filmblaskan Vulture släppt en ordentlig artikel om Stranger Things där skaparna Ross och Matt Duffer pratat om det mesta - bland annat om hur framtiden ser ut för serien. Vi vet ju förstås inte om den andra säsongen kommer bli lika dunderbra som den första, men Duffer-bröderna har höga förhoppningar och inte bara bekräftar en tredje säsong, utan också håller hoppet uppe om en fjärde:

"We're thinking it will be a four-season thing and then out. We just have to keep adjusting the story, though I don't know if we can justify something bad happening to them once a year."

De förblir ganska förtegna om vad säsong två kommer att innehålla, men att det traditionellt sett till uppföljare rör sig om något större och fetare kan bröderna åtminstone bekräfta:

"We wanted to push things a bit. I told Matt, 'I don't want to call it season two, I just want it to feel like a movie sequel.' If you have a successful movie, No. 2 is always a little bit bigger."

Som sagt, den 27 oktober blir det dags för säsong två av Stranger Things. Vi på redaktionen brottas fortfarande med tanken om vi ska konsumera lite av allt som släpps den dagen, eller om det blir mycket av något. Hur tänker du göra?

Duffer-bröderna bekräftar en tredje säsong av Stranger Things


Loading next content