Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
artiklar

Vi har samlat det bästa från Comic-Con (San Diego)

Henric har slaviskt följt Comic-Con och har nu samlat de allra saftigaste nyheterna...


The Defenders spöar skurkar i ny trailer
För drygt två år sen gjorde Marvel en storsatsning tillsammans med Netflix. Fyra hjältar skulle få sina egna TV-serier där allt skulle leda till en TV-serie där alla fyra dök upp. Nu är den bara veckor bort. I augusti släpps alla åtta avsnitt av The Defenders på Netflix där Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage måste samarbeta för att bekämpa ondska.

Under Comic-Con besökte alla skådespelare eventet samtidigt som man avtäckte en ny trailer. I Hall H visade man till och med det första avsnittet vilket enligt besökarna ska ha varit riktigt, riktigt bra.

The Inhumans visar upp sig i ny trailer
Det var tänkt att släppas en film baserad på Inhumans men planerna lades på is. Istället får Black Bolt, Medusa och de andra karaktärerna en egen TV-serie som kommer sändas på samma kanal som Agents of Shield I september släpps de första avsnitten och vill du ha ett litet smakprov kan du alltid kika in den nya trailern.

Spider-Man svingar sig in i Marvel vs. Capcom: Infinite
Capcom tog tillfället i akt och presenterade ett par nya spelbara karaktärer i deras kommande fightingspel. Spider-Man var den enda nya karaktären från Marvel medan man visade upp hela tre stycken från Capcom. Mike Haggar från Final Fight var den första, den skräckinjagande Nemesis från Resident Evil 3: Nemesis den andra och slutligen zombieslaktaren Frank West från Dead Rising.

Iron Fist är klar för en andra säsong
Den första säsongen mottog inte ett så gott omdöme. Många kallade detta för den sämsta serien hittills från Marvel men trots det har den nu fått grönt ljus för en andra säsong. Jeph Loeb bekräftade just detta under Comic-Con men när den är tänkt att släppas vet vi för stunden inte.

Ärkeskurken Doctor Doom får en egen film
Fox vägrar släppa taget om Fantastic Four och tillhörande karaktärer. Noah Hawley som gjort ett mycket bra jobb med TV-serien Legion som handlar om Charles Xaviers son på mentalsjukhus har fått förtroendet att skriva och regissera en film om Doctor Doom. Överraskande nyheter men mycket mer än så vet vi inte då Hawley inte ville gå in på detaljer.

Thor åker på stryk av Hulk i Ragnarok
Thor: Ragnarok är nästa biofilm från Marvel. Taika Waititi regisserar filmen och det ser ut att bli en mycket intressant film där Hulk och Thor samarbetar för att rädda Asgard från Hela. En officiell trailer samt en ny poster som doftar åttiotal visades upp som du kan kika på här nedanför.

Ringa in 27 oktober i kalendern om du vill gå på premiären av Thor Ragnarok.

Black Panther blickar ut över Wakanda i nya postern
Inte förrän nästa år får vi bekanta oss mer med Black Panther i hans ensamstående film. Det ser ut att bli en politiskt driven film där T'Challa slits mellan rollen som Black Panther och kung över Wakanda. Marvel avtäckte en ny affisch under deras Black Panther-panel som ser riktigt läcker ut.

Black Panther går upp på biograferna i februari nästa år.

Skrulls är, överraskande nog, fienderna i Captain Marvel
Få hade räknat med att skrulls inom en nära framtid skulle dyka upp i MCU. Karaktärerna debuterade nämligen i numret Fantastic Four #2 och eftersom Fox äger filmrättigheterna av Fantastic Four och tillhörande karaktärer förväntade sig ingen att detta ens var möjligt. Tydligen äger Fox bara vissa specifika skrulls men i övrigt har både Marvel och Fox tillåtelse att använda dem.

Captain Marvel kommer göra sin debut i Avengers: Infinity War men strax därefter får hon sin egna film där hon kommer slåss mot skrulls. Den kommer utspela sig på nittiotalet och Samuel L. Jackson återvänder i rollen som Nick Fury men denna gång med två ögon.

Så här kommer fienderna skrulls se ut i Captain Marvel
Captain Marvel kommer inte på bio förrän 8 mars 2019.

Justice League slåss mot Steppenwolf i ny trailer
DC snålade minsann inte på material från Justice League som når biograferna i höst. En ny trailer på hela fyra minuter visades upp som gav oss en bättre titt på skurken Steppenwolf. De avtäckte även en ny poster som fått blandade åsikter här på redaktionen.

Petter gillade den. Kim hatade den. Vad tycker du?

Nya skådespelare till Ant-Man and the Wasp
Marvel hade mycket att berätta under Comic-Con. Utöver allt annat som de berättade så avslöjade de även att Laurence Fishburne och Michelle Pfeiffer anslutit sig till Ant-Man and the Wasp. Fishburne kommer spela Dr. Bill Foster och Pfeiffer Janet Van Dyne - fru till Hank Pym och mamma till Hope. Andy Park fick dessutom i uppdrag av Marvel att teckna en exklusiv poster till Comic-Con.

Ant-Man and the Wasp blir ytterligare en film med två hjältar från Marvel.

Publiken jublade till Avengers: Infinity War
För många var Infinity War det bästa Comic-Con hade att erbjuda. De som hade turen att vara där fick se en första trailer från filmen där Thanos visade vem hjältarna har att göra med. Marvel har dessvärre inte varit snälla nog och låtit oss andra se den utan vi får gott vänta tills våran tur. En ny poster finns dock att bita i som får stilla hungern tillsvidare.

Alla hjältar kommer inte överleva när Thanos anfaller nästa år.

CW bjöd på nytt material från deras superhjälteserier
I höst kickar den sjätte säsongen av Arrow, den fjärde säsongen av The Flash och den tredje säsongen av Supergirl igång. En ny skurk visades upp i nya trailern till The Flash och Supergirl tycks kämpa med sin egna identitet. Green Arrow verkar dessutom vara ensammare än någonsin förr.

Ben Affleck tänker inte lämna rollen som Batman
Det har gått rykten om att Affleck inte längre är intresserad av att spela Batman. Under Justice League-panelen tog han tillfället i akt och berättade att han inte kommer lämna rollen som världens bästa detektiv. Faktum är att han älskar den!

"I am the luckiest guy in the world. Batman is the coolest part in any universe, Marvel DC, anything-I'm so thrilled to do it. Its fucking amazing. I still can't believe it. Everyone at the studio tells me I'm their Batman and I believe it. And Matt Reeves? I'd be an ape on the ground for Matt Reeves. Im blown away and its an exciting time in the DC Universe. I'm excited to be Batman."

Trailern av Stephen Spielbergs Ready Player One uppvisad
Boken av Ernest Cline har fått väldigt god kritik. Som du kanske vet är en filmatisering av boken på väg som kommer regisseras av Stephen Spielberg. Nu har vi äntligen fått vår första titt på filmen som är proppad med spel- och filmreferenser som många av er säkert kommer känna igen.

Trailern inför säsong 2 av Stranger Things är kuslig
The Defenders var inte det enda Netflix hade att erbjuda. Även material från nästa säsong av Stranger Things avtäcktes i en ny trailer. Lagom till Halloween är det åter igen dags att besöka Hawkins där det förflutna vägrar lämna barnen ifred.

Nytt klipp från Death Note med otäcka Ryuk
En filmatisering av den mycket omtyckta mangaserien Death Note kommer till Netflix nästa månad. Willem Defoe kommer spela dödsguden Ryuk och Adam Wingard som tidigare gett oss filmer som The Guest, Blair Witch och You're Next står för regi. Vill du spana in klippet som släpptes under Comic-Con och som visar oss mer av Ryuk kan du göra det genom att klicka här.

Captain America återvänder till sitt vanliga jag efter Secret Empire
I det pågående serieeventet Secret Empire är inte Steve Rogers den vi är vana vid att se honom som. Han tjänar numera Hydra men när eventet är över återvänder han som den Cap vi är uppväxta med. Captain America #695 författas av Mark Waid och är något du inte vill missa om du älskar hjälten.

Todd McFarlane arbetar på en film med Spawn
En film med Spawn har länge varit på tapeten men nu verkar det gå framåt. Under Comic-Con berättade Todd McFarlane, tillsammans med Kevin Smith, att han jobbar på en film producerad av Blumhouse Productions. Detta kommer bli hans regidebut och han utlovar en mörk, otäck och barnförbjuden film.

Captain America återvänder snart till den goda sidan.

David F. Sandberg regisserar Shazam!
Det ryktades nyligen att David F. Sandberg, regissören bakom Annabelle och Lights Out, skulle regissera kommande filmen om Shazam. I en intervju med IGN bekräftade Sandberg att han kommer regissera den. 2019 får vi förhoppningsvis bekanta oss mer med hjälten.

The Flash baseras på Flashpoint
Produktionen av ensamstående filmen med The Flash har haft sina problem men nu har man åtminstone bestämt sig för att man kommer basera filmen på den fantastiska berättelsen Flashpoint. En berättelse där hjälten springer tillbaka i tiden för att förhindra mordet av sin mor och på så sätt även frigöra hans pappa från livstid i fängelse. Hur mycket man kommer hämta från serieförlagan är oklart då man endast berättade att filmen kommer hämta inspiration från serien.

Frank Miller skriver en ny berättelse om Superman
Den mycket hyllade serieförfattaren Frank Miller har bestämt sig för att skriva Superman. Det tycks bli en motsvarighet till Batman: Year One eftersom denna berättelse ska fokusera på den första tiden som Superman. Miller får dessutom hjälp av den mycket skicklige John Romita Jr. som tecknare.

''You know through, Dark Knight I got to touch just about the ones in the DC pantheon but I never had my real meaningful crack at Superman. In the case of DC Comics, which has by far and away the strongest and richest mythology, there are those three fundamental pillars they have of Superman, Batman, and Wonder Woman. All of the other characters, they kind of string along underneath them, which is wonderful.''