Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V41)

Stekheta lästips! Nya releaser och feta deluxe-utgåvor. Vilka serietidningar rekommenderar vi den här veckan?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V41)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Den här veckan så startar Marvel igång helt nya kapitel till både Spider-Man och Deadpool, samtidigt som DC:s populära berättelse The Button har fått en läcker samlingsutgåva:

Veckans serietips (V41)

THE AMAZING SPIDER-MAN #789 (Fall of Parker, Part 1)
Dan Slott / Stuart Immonen / Marvel
Marvels nya serie-era, Legacy, är igång. Parker Industries ligger i ruiner och Peter Parker är just nu en av världens mest hatade individer. Den här veckan så startar författaren Dan Slott igång sin nya inriktning för Spider-Man, och hjälten är tillbaka till sina vanliga vardag. Om du har saknat den gamla hederliga Spidey, med ekonomiska problem och med sin otursförföljda "Parker Luck", så kan det nu vara dags att hoppa på spindeltåget igen.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V41)

REDLANDS #1
Jordie Bellaire / Vanesa R. Del Rey / Image
Den här veckan så släpptes det tredje numret av den nya hyllade serietidningen Redlands, från Image. En ny modern skräckserie som följer ett gäng häxor som tar kontroll över en mindre stad. Det bjuds på en kombination av vackra och otäcka bilder ihop med en riktigt atmosfärisk berättelse. Om du inte har läst serien ännu så kan jag varmt rekommendera att du ger det första numret ett försök.

Veckans serietips (V41)

THE DESPICABLE DEADPOOL #287 (Deadpool Kills Cable, Part 1)
Gerry Duggan / Scott Koblish / Marvel
I samband med starten av Marvel legacy så är det nu dags för Deadpool att återvända till sina vidriga rötter igen. Efter Deadpools jobbiga incidenter i eventet Secret Empire så har han bestämt sig för att lämna hjälte-leken bakom sig. Författaren Gerry Duggan är på plats för att påbörja Wade Wilsons resa tillbaka som anti-hjälte/skurk. Och hans första uppdrag? Att döda sin gamle polare Cable, såklart.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V41)

BATMAN/THE FLASH: THE BUTTON - DELUXE EDITION
Tom King / Joshua Williamson / Howard Porter / Jason Fabok / DC
Den populära crossover-serien, där Batman och Flash samarbetar för att söka efter svaren kring den mystiska smiley-knappen (från Watchmen), har nu fått en läcker deluxe-utgåva. Om du missade serien när den släpptes i lösnummer, eller helt enkelt vill ha den i ett samlat format i din samling, så är det här något som du borde plocka upp. Boken går att köpa hos vanliga bokhandlare (som Bokus, Adlibris, etc) för ca 200:-.

Veckans serietips (V41)

LUTHER STRODE: THE COMPLETE SERIES HC
Justin Jordan / Tradd Moore / Felipe Sobreiro / Image
En komplett utgåva med Image-serien Luther Strode släpptes även den här veckan. Luther Strode handlar om en ung man som en dag upptäcker att han har fått underliga superkrafter. När han släpper lös sina nya krafter så förvandlas den smala pojken till en gigantisk dunderbiff som kan slita sönder en människa på några sekunder. Den här serien innehåller ca 550-sidor med actionfylld och charmig läsning i kombination med väldigt grova och blodiga bilder. Boken går att plockas upp hos vanliga svenska bokhandlare för ca 330:-.

Veckans serietips (V41)

JUSTICE LEAGUE: THE DARKSEID WAR - OMNIBUS EDITION
Geoff Johns & flera författare / Olika illustratörer / DC
Den här veckan så släppte DC en stor omnibus-utgåva av Geoff Johns feta avslutning till hans Justice League-serie. Det som startades med Justice League: Origin och Throne of Atlantis avslutas här med den episka berättelsen The Darkseid War. Den här feta utgåvan innehåller alla nummer i huvudberättelsen tillsammans med alla tie-ins. 500-sidor actionfylld superhjälte-läsning för ca 530:- hos vanliga bokhandlare. Missa inte den här utgåvan om du gillar Geoff Johns och Justice League.



Loading next content