Svenska
Gamereactor
artiklar

Skynda fynda på Black Friday

Lönen har ju passande nog kommit lagom till Black Friday och vi tipsar om kanonfina erbjudanden som du idag har möjlighet att nyttja...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Skynda fynda på Black Friday

• 65" Smart TV med knivskarp SuperUHD-upplösning hos Net on Net
Sugen på att haka på 4K-tåget och uppleva vad allt snack om HDR handlar om? Då har Net on Net ett riktigt kap åt dig idag med LG 65SJ800V. En 65 tum stor TV med suverän bild och färgåtergivning som gör att dina Playstation 4 Pro- och Xbox One X-spel verkligen kommer till sin rätt, och som du nu kan spara flera sköna tusenlappar på.

Skynda fynda på Black Friday

• Xbox One S 500GB inkl Rocket League, Overwatch och 3 månader XB Live hos Mediamarkt
Tyska Mediamarkt har dragit ned på dryga tusenlappen för en Xbox One S-enhet med både Rocket League och Overwatch samt tre månaders Xbox Live Guld. Med tanke på att båda dessa spel är mästerverk och du får fyra gratis spel via Xbox Live Guld varje månad innehåller detta paket allt du behöver för 2222 kronor.

Detta är en annons:
Skynda fynda på Black Friday

• Seagate Extern Hårddisk Game Drive PS4 2TB hos Webhallen
Seagate levererar en extern hårddisk designad specifikt för Playstation 4 i blått och svart. Hårddisken är på stabila två terabyte oh erbjuder alltså gott och väl det lagringsutrymme du kan tänkas behöva, även med stora Playstation 4 Pro-titlar.

Skynda fynda på Black Friday

• Nvidia Shield TV+ spelkontroll hos Elgiganten
Sugen på bärbart men känner inte riktigt att Nintendo har det du efterfrågar samt tycker att PS Vita är för död för din smak? Då är det såklart Nvidia Shield du ska satsa på, och den handlar du idag billigt hos Webhallen.

Detta är en annons:
Skynda fynda på Black Friday

• AMD Ryzen 7 1800X Processor hos Komplett
Det här med processorer förbises ofta när datorer ska byggas eller uppdateras och tenderar att bli något av en flaskhals. Just nu säljer Komplett den oförskämt kapabla AMD Ryzen 7 1800X som ger direkt hutlös prestanda, just nu med 26% av prislappen bortskalad. Lyxa till det med en knäpptyst vattenkylning och bli en lyckligare gamer.

Skynda fynda på Black Friday

• Star Wars-kläder för halva priset hos Gamestop
Klart du behöver en tramsig Star Wars-jultröja. Och några tishar med för den delen. Idag köper du Star Wars-kläder för halva priset hos Gamestop.

Skynda fynda på Black Friday

• OnePlus 5 / Dual-Sim / 128GB - Slate Gray hos Webhallen
Det har gått som en raket för OnePlus vars smartphones befriade från störigt shovelware och mastiga prestanda snabbt blivit favoriter. Med femman har de överträffat sig själva och levererar ett våldsamt snyggt och kapabelt stycke hårdvara som du idag kan få för acceptabla pengar.

Skynda fynda på Black Friday

• Playstation Plus: Helårsprenumeration hos Playstation Store
Det är svårt att tänka sig ett enskilt bättre sätt att få ut mesta möjliga ur din Playstation 4 än Playstation Plus. Det ger dig all multiplayer, rabatter och gratis spel varje månad. Unna dig ett helår och få ett roligare Playstation-år.

Skynda fynda på Black Friday

• Nintendo, World of Nintendo, Mario Mini RC Racer hos CDON
Vad kan väl vara bättre än Mario Kart? Det skulle väl möjligen vara en riktig Mario i en kart att köra omkring med hemma till husdjurens stora förtjusning. Just nu är det halva priset på CDON och vi tycker helt klart du är förtjänt att unna dig.

Skynda fynda på Black Friday

• Puyo Puyo Tetris hos Webhallen
Ett av de roligaste partyspelen till Nintendo Switch - och som dessutom är lika roligt för den ensamme - är Puyo Puyo Tetris. Varför inte slå till idag när det är riktigt billigt så har du något som kommer underhålla på resande fot såväl som hemma framför TV:n med soffan fylld av polare.

Skynda fynda på Black Friday

• Gran Turismo Sport hos Playstation Store
Det blev en mestadels hyllad återkomst för Gran Turismo Sport som fungerar som ett slags reboot för Polyphony Digitals anrika racingserie. Känner du dig ens det minsta sugen på att tukta asfalten kan du nu köpa detta bara månaden gamla spel för halva priset i samband med Black Friday.

Skynda fynda på Black Friday

• 55" OLED-TV med otrolig färgåtergivning hos Net on Net
Den närmast vanvettigt kompetenta LG OLED55B7V finns just nu att fynda billigt hos Net on Net, och den erbjuder såklart allt du rimligen kan begära såsom 4K och HDR på 55 knivskarpa tum. Här har den kräsne chansen att spara en rejäl slant samtidigt som livskvaliteten höjs. Rejält.

Skynda fynda på Black Friday

• Logitech G300s Gaming Mouse hos Alina
Det är få som levererar datormöss av samma klass som Logitech, och en av deras finaste skapelser kan just nu fyndas för löjligt låga 249 kronor (37% rabatt). Det är naturligtvis ingenting att tveka på, utan bara att slå till och bli en bättre gamer.

Skynda fynda på Black Friday

• PlayStation VR + Camera + VR Worlds hos CDON
Det är ju inte helt billigt att doppa tårna i virtual reality och utöver headset krävs rörelsekänslig kamera och gärna Move-handkontroller samt såklart något att spela. Tre av dessa fyra grejer får du nu till rejäl rabatterat pris hos CDON. Skynda fynda och spara dryga tusingen.

Skynda fynda på Black Friday

• Star Wars BB-8 by Sphero Appstyrd Droid + Droid Trainer hos Webhallen
Det var inte direkt något kompispris på den radiostyrda BB-8 när den kom i samband med The Force Awakens. Men lagom till att film åtta är på gång kan du nu köpa denna läckra pärla för dryga tusenlappen, och vi vet likaväl som du att detta är något som bör finnas i varje hem.

Skynda fynda på Black Friday

• Playstation 4 (PS4) Basenhet 1TB Slim Call of Duty WWII Bundle hos Webhallen
Har du fortfarande inte skaffat Playstation 4 finns ett riktigt bra tillfälle att göra det idag. Webhallen sälen Slim-varianten komplett med mastig hårddisk på en terabyte och nya Call of Duty: WWII. Ett klockrent paket till mycket plånboksvänligt pris.

Skynda fynda på Black Friday

• Assassin's Creed Origins hos Microsoft Store
Ett av de spel som verkligen visar vad Xbox One X mäktar med är Ubisofts hutlöst läckra Assassin's Creed Origins. Bayeks äventyr visade sig dessutom vara lika underhållande som det är snyggt, så det finns ingen anledning att missa spelet. Just nu kan du Black Friday-fynda det med 20% rabatt och 30% om du har Xbox Live Guld.

Skynda fynda på Black Friday

• 3D-skrivare FlashForge Finder hos Clas Ohloson
Vem behöver inte en 3D-skrivare i dagens läge? De har börjat gå ner såpass mycket i pris att du idag kan köpa en riktigt skaplig för under 4000 kronor hos Clas Ohlson och därmed sätta igång och skapa ditt egna Westworld hemma.

Skynda fynda på Black Friday

• Seagate Expansion Plus extern hårddisk (4 TB) hos Elgiganten
Elgiganten bjuder på ett kalaspris på Seagate Expansion Plus extern hårddisk (4 TB), dagen till ära där du kan få fyra ljuvliga terabyte för under tusenlappen. Det är såklart det perfekta tillbehöret till din minnesslukande Xbox One X och gör att du kommer klara dig gott och väl under resten av generationen.

30

Skynda fynda på Black Friday

Xbox Live Guld hos Microsoft Store
Ett oumbärligt tillbehör till Xbox One är naturligtvis Xbox Live Guld som ger tillgång till rabatter varje vecka, multiplayer online och fyra spel du får ladda ner varje månad. Som sig bör är det billigare idag, så skynda fynda!

Skynda fynda på Black Friday

• Kompakt soundbar med trådlös subwoofer hos Net on Net
Ett makalöst prisvärt styckeljud hittar du hos Net on Net som erbjuder HarmanKardon SB 20 för 3490 kronor. Den spelar via Bluetooth och ger virtuellt surround på ett sätt som vida överskrider vad prislappen visar.

Dela gärna med er av era bästa Black Friday-tips i kommentarsfältet, komplett med länk.



Loading next content