Svenska
Blog

Visades för lite i trailern för Venom?

Jag kan väl vara ärlig och erkänna att jag inte var superspänd inför trailern som dök upp på webben i förrgår. Detta eftersom jag helt enkelt inte är intresserad av en Venom-film. Något jag redan skrivit om tidigare. Ändå har jag sett om trailern flera gånger men jag är tyvärr inte särskilt längtansfull så här i efterhand heller. Jag tror dock att Tom Hardy kan bli en fenomenal Eddie Brock / Venom och naturligtvis hoppas jag på att filmen ändå blir bra.

Jag har diskuterat trailerns innehåll här på redaktionen, med mina kompisar och bror och alla verkar överens om att den visar alldeles för lite. Folk vill ju trots allt se Venom. Faktum är att det kanske är det enda folk vill se. Jag håller i grund och botten med men efter att ha funderat lite har jag börjat undra om trailern inte visade lagom mycket ändå? Jag tror problemet ligger i att vi idag är så fruktansvärt bortskämda av trailers att vi förväntar oss se något som egentligen inte borde finnas i en teaser trailer. För det är ju just vad denna trailer är.

Samtidigt förstår jag varför man inte avtäckte Venom. Filmen är inte färdiginspelad och man har, sett till det visuella, definitivt en hel del kvar att jobba på. Att spara karaktärens utseende är kanske därför ganska klokt. Hellre det än att visa upp något som kommer förändras till filmen släpps. Däremot anser jag att man åtminstone hade kunnat bjuda på Venoms röst. Något ord eller något läte hade varit nog för mig.

Tyckte du man visade lagom mycket? Venom - Official Teaser Trailer

Visades för lite i trailern för Venom?

HQ