Svenska
Blog

Gott nytt år allesammans!

Då börjar året som är känt som 2017 gå mot sitt slut, och kommer följas av en period då jag kommer fortsätta skriva 2017 fast det helt plötsligt blivit 2018.

2017 är ett år som jag inte riktigt vet hur jag ska summera, för det känns som att det hänt massvis med saker samtidigt som det känns att ingenting har hänt. Något som jag försökte summera med en lång text som gick igenom hur jag personligen upplevt året, samt hur spel- och filmåret sett ut för min del, tills jag insåg att det mest bara var en massa svammel som jag bestämde mig för att slänga i papperskorgen.

Jag får helt enkelt nöja mig med att säga att året som gått haft en del upp- och nedgångar, och även fast jag personligen inte lyckats med de mål som jag satte för mig själv så känner jag mig redo för ett nytt försök nästa år. Inte för att jag är någon som lägger en massa nyårslöften och skriker ut i etern "New Year, New Me", men det kan ändå vara värt att sätta några mål att sträva efter. Såsom att komma igång ordentligt med träningen igen, skriva betydligt mer än vad jag gjort under det gånga året och göra mer framsteg i min kolossala backlog av spel, bland annat.

Så det som från början skulle bli ett inlägg på närmare 2 A4-sidor vart nu istället en halv, och ändå känns det som att jag fått det mesta sagt om året egentligen utan att det blir en massa svammel. Jag vill naturligtvis även passa på att önska er som läser detta ett gott nytt år!

HQ