Svenska
Blog

Handmaid's Tale imponerade

Skrivet av Perluck den 3 augusti 2017 kl 15:57

Det flög runt lite rykten och bilder gällande Handmaid's Tale för något år sedan och vid tillfället la jag inte ner någon vidare tanke på det hela förutom att sätta det på hyllan för en kik senare. Senaste dagarna har jag suttit inlåst, asocial och bara stormat serier vilket jag sällan gör - härmed har jag äntligen bockat av True Detective och dess andra säsong och fann då Handmaid's Tale till min förvåning på HBO.

Yesh! Ett antal timmar senare och nu är även denna serie avklarad och jag är ruskigt imponerad. Man hade ett hum om vad det handlade om, kvinnoförtryck, en ond och mörk värld. Intensiteten är serien väldigt generös med och starkare scener får man ta och leta efter i serieväg. Även om jag inte gråtit eller skrikit som många andra så var det ofta jag fann mig själv med en tomhet.

Berättelsen om Offred i ett dystopiskt USA blev en resa som jag sällan glömmer. En fantastisk serie som jag redan nu långt ifrån är mätt på och att en andra säsong fått grönt ljus såg jag därav som en självklarhet.

Handmaid's Tale imponerade

Se denna, med bums!

HQ