Svenska
Blog
Skaffat Moto TurboPower mod

Skaffat Moto TurboPower mod

Skrivet av ifongard den 14 oktober 2017 kl 23:01

Har nu skaffat en batterimod, TurboPower, till min mobil. Den ligger på 3490 mAh och är drygt 6 mm tjock. När man kopplar på den på mobilen blir det alltså en ganska bastant bit, trots att Moto Z bara är drygt 5 mm tjock. Baksidan har räfflad gummiliknande plast som gör att man får riktigt bra grepp när den sitter på mobilen. Det finns fyra dioder på baksidan som visar ungefär hur mycket ström det är i batteriet när man laddar det eller trycker på en knapp bredvid dioderna.

Det finns en batterimod som är lite billigare och har mindre batteri än den jag köpte, men den har inget eget ladduttag utan kunde endast laddas i mobilen. Det har som tur är TurboPower.

Det finns två lägen, antingen ladda upp mobilen till 100% så fort det går, eller ladda långsammare till 80% och håll den där. Då jag ändå aldrig brukar ladda över 80%, för att få batteriet att hålla längre, så passar den långsammare laddningen perfekt för mig.

Nästa Moto mod jag funderar på är antingen gamepad eller ett fysiskt tangentbord. Gamepad finns att köpa i butik, men kostar uppåt 900 kronor vilket jag tycker känns lite väl mycket. Det fysiska tangentbordet görs via crowd founding och kostar 80 dollar plus frakt, det har dock blivit ganska försenat och jag undrar om det är värt den extra tjockleken för att få fysiska knappar. Nu är skärmarna så pass stora att det inte är några större problem att skriva på skärmen längre.

HQ