Svenska
Har förnyat PS+... igen.

Har förnyat PS+... igen.

Det är återigen den tid på året när mitt PSN-abonnemang går ut och det är tid att reflektera & utvärdera vad pengarna gått till. Jag har spelat lite Rocket League då och då online under 2017, men mest har jag utnyttjat Månadens Spel-erbjudanden.
Inget spel till PS3:an tankades ned detta år och nu är väl konsolen dödförklarad i mitt hushåll. Jag har fortfarande ett spel kvar att klara av, God of War: Ascension, som jag påbörjade men lusten att avsluta har inte infunnits sig än.
Till PS4:an blev det desto fler nedladdningar:

Tales from the Borderlands, 179:-
Life is Strange, 149:-
Until Dawn, 329:-
Game of Thrones: A Telltale Series, 229:-
Just Cause 3, 289:-
Assassin's Creed: Freedom Cry, 139:-
Amnesia Collection, 259:-
Deus Ex: Mankind Divided, 139:-
Batman: The Telltales Series, 289:-
RiMe, 329:-
Knack, 179:-

Priserna är justerade från i helgen, och en snabb summering ger strax över 2500 kr. Priset på PS+ har gått upp senaste tiden och ligger på 575 kr på Playstation Store. Själv köpte jag en kod från Webhallen marginellt billigare, men jag kan ändå konstatera att jag fått spel för pengavärde över 1900 kr mer än jag lagt ut för.
Sony har gett oss många intressanta titlar under året och trenden med "AAA"-spel har dessutom fortsatt med bl a Just Cause 3, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (som jag tyvärr redan hade inhandlat) och nu äntligen Knack!
Annars var det skräckliren Until Dawn & Amnesia Collection som gladde mitt gaming-hjärta mest, då jag är svag för den typen av spel, också kul att hela tre Telltales-spel har givits bort under året för de brukar vara trevliga & inte alltför långa äventyr.
Om jag skulle önska ett spel inför 2018, så är Far Cry: Primal ett tips som jag gärna skulle se släppas runt Far Cry 5-releasen, men det blir antagligen Far Cry 4, som jag inte är lika intresserad av.

Jag har alltså redan förnyat abonnemanget med Sonys PS+, då man får otroligt mycket för pengarna och mer verkar det bli.

HQ