Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Starcraft: Remastered förtrollar...

Skrivet av Petter den 19 februari 2018 kl 10:45

Starcraft är 20 (!) år gammalt. Tjugo! Och jag har tillbringat mer tid med det under den gångna veckan än vad som torde anses som rimligt. Det handlar för egen del inte om någon nostalgidränkt retrofest heller. Jag spelar inte Starcraft: Remastered för de gamla minnenas skull medan jag sitter och knyter näven i fickan över hur gammalt och tråkigt det egentligen är. Inte alls. Jag spelar det eftersom det med hjälp av högupplöst grafik känns fräscht, igen, och är rent spelmässigt så pass bra som ett realtidsstrategi-spel överhuvudtaget blir. Starcraft står sig som genrens överlägset bästa och jag ser fram emot att lira igenom samtliga tre klasser för att sedan hoppa på Brood War som jag aldrig lirade klart, när det begav sig.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Old Man's Journey till Switch

Skrivet av Petter den 19 februari 2018 kl 10:38

Jag älskar iOS-äventyret Old Man's Journey av hela mitt (sotsvarta) hjärta. Har lirat igenom det både på min Iphone 8 Plus samt på min Ipad Pro, och ska under kvällen leda den gamle mannen genom fjolårets enligt mig snyggaste spelmiljöer (Cuphead var chanslöst i jämförelse) - igen. Denna gången på Switch. Det släpps imorgon, Old Man's Journey till Nintendo Switch, och om du inte redan njutit av det tycker jag att du i allra högsta grad ska struta hem det.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Barbie-Lara (?)

Skrivet av Petter den 19 februari 2018 kl 10:33

Nog är det en märklig mix alltid, Lara goes Barbie. Men samtidigt antar jag att Mattel och Warner vill bredda målgrupp, sälja mer Tomb Raider-stuff till en yngre generation, också. Även fast ingen av dem kommer att komma in på biograferna för att se den kommande Alicia Vikander-filmen (eftersom de inte är gamla nog, tänkte jag). Hur som helst ser Barbie-dockan faktiskt väldigt mycket ut som Alicia. De har lyckats fånga hennes utseende väldigt väl, enligt mig. 300 spänn kommer den att kosta och försäljningsstarten är inplanerad den 9:e mars. Ska du köpa? Mäki tar två, bara så du vet.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Goldberg i studion

Skrivet av Petter den 16 februari 2018 kl 18:00

Mike Goldberg (som fick kicken från UFC och därmed gick till Bellator) gästade i måndags Ariel under The MMA Hour och den timmen var verkligen klockren. Jag gillar Goldberg och saknar hans röst i UFC, även om han var semi-slarvig ibland och sade fel lite här och där. Länk

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Mother var banalt skräp

Skrivet av Petter den 16 februari 2018 kl 17:40

Jag älskar verkligen The Wrestler. Och Black Swan! Darren Aronofskys förmåga att bygga ett obehag som för tankarna till Von Trier, Bergman och Kubrick - har jag applåderat i åratal. Här är det stopp, dock. För nysläppta Mother (Blu-ray) är en banal geggfest av hopplöst effektsökeri och jag har nog inte sett särskilt mycket sämre storbudgetfilmer senaste året. Recensionen är i publicerad, om du vill läsa den.

https://www.gamereactor.se/blu-ray/579333/Mother/

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.