Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fanatec CSL Elite PS4

Skrivet av Petter den 23 oktober 2017 kl 13:24

Relativt nysläppta Fanatec CSL Elite PS4 är (som vanligt när det kommer till Fanatecs racingprylar) fullständigt briljant. Ville bara säga det, inför vår kommande hårdvarurecension. Jag har spelat Assetto Corsa och Project Cars 2 med denna till ren förbannelse på kvällarna den senaste månaden och älskar denna ratt, innerligt och djupt passionerat. Tyvärr stöds den fortfarande inte helt i Gran Turismo Sport vilket gör att Thrustmaster T-GT är den bättre ratten till Polyphonys senaste, men det ska ju lösas inom kort vilket då kommer att göra Fanatec CSL Elite PS4 till det bästa alternativet även till detta spel.

Vilken ratt kör du med?

Köpte tio kilo av världens bästa godis

Skrivet av Petter den 23 oktober 2017 kl 12:17

Fazer har sabbat Tutti-Frutti, det har vi redan avhandlat. Det nya vegan-vänliga skräpreceptet smakar som geggigt lightsnask, ungefär, och jag tänker aldrig mer köpa en påse av skiten. Lyckligtvis hittade jag en lokal Ica-affär som sålde ut det gamla godiset, i "Family Packs". Massa godis blev det. Tio kilo, närmare bestämt. Det kan tyckas smått vansinnigt, och det är det ju också. Vansinnigt gott.

Punisher med Pølse

Skrivet av Petter den 23 oktober 2017 kl 11:41

Jag och min gamle barndomsvän Ulven™ gluttade på danska Darkland (Underverden) i hemmabion i lördags och jag tänkte att jag så kortfattat som möjligt skulle skriva vad jag tycker om den. För det var en bra film. Inget exceptionellt sådär, men bra. Stabil thriller. Med massa rått övervåld inbakat. För när läkaren och lyxpellen Zaid (Dar Salim) ger sig efter sin lillebrors mördare, då doftar det Frank Castle lång väg. Mörkt, nervigt, köttigt. Det blir en hel del blod och stryk, om vi säger så. Och jag tycker absolut att danskarna fortsätter att visa att de är flera gånger bättre än oss svennar på det här med långfilm. BD-utgåvan var dock ganska gräslig med klen bild och blek ljudbild.

Nästa vecka kör vi tema: Skräck

Skrivet av Petter den 20 oktober 2017 kl 15:57

Det är Halloween nästa helg, och det ser vi fram emot här på Gamereactor (precis som vanligt). Vi kommer att dra på ganska ordentligt och köra en temavecka där vi skriver allt vi bara kan om skräckspel, skräckspelsmakare, skräckspelsgenren, skräckfilm och hur läskig Kims kroppshygien egentligen är. Vi drar igång på måndag (döh!), missa för allt i världen inte det.

T-GT är en strålande ratt, men!

Skrivet av Petter den 20 oktober 2017 kl 12:44

Den är i princip bara riktigt bra till ett enda spel, som det känns. Jag har testat Assetto Corsa och Project Cars 2 med Thrustmasters nya 8000-kronors-kringla och även om båda spelen fungerar tillsammans med ratten, är det knappast en upplevelse som jag anser vara värd så mycket som åtta flak. Istället är det i kombination med spelet som ratten designades för, Gran Turismo Sport, som T-GT verkligen briljerar. Ratten kommer färdigkalibrerad för Polyphonys senaste ur kartong och det märks, såklart - direkt. Force feedback-stödet är strålande och detaljrikedomen kunglig. Det känns såklart att det handlar om en "beltdrive"-ratt och ingen direct drive-historia (det finns gånger då jag nästan känt av "kuggarna") men på det stora hela är detta en klockren ratt för GT Sport.