Svenska
Blog
Rebirth (2024)

Rebirth (2024)

Skrivet av Petter den 27 mars 2024 kl 21:41

Den ser alldeles fantastisk ut, helt klart. Den uppdaterade Rebirth Island i Warzone släpps på onsdag 17:00 och det är vad Beenox pysslat med sedan de släppte Vondel, som är den enskilt bästa Resurgence-kartan någonsin, enligt mig. Det bådar oerhört gott detta, med andra ord. Beenox är så oförskämt mycket bättre på atmosfär-via-design än vad High Moon (Ashika / Fortune's) är och detta gör mig toktaggad inför onsdagen. Kika in massa nya bilder här: Go!

HQ
Ny webbkamera

Ny webbkamera

Skrivet av Petter den 27 mars 2024 kl 18:50

Logitech MX Brio är släppt och den har anlänt. Jag har snabbtestat lite och jämfört den med min nuvarande (Logitech 4K Brio) och den är klart, klart bättre. Väldigt mycket skarpare bild med mer jämna och naturliga färger. Designen är också klart bättre och det inbyggda linslåset är super-duper. Nu ska jag recensera den innan helgen. 😊

HQ
Poor, Poor Fings!

Poor, Poor Fings!

Skrivet av Petter den 27 mars 2024 kl 18:44

Jag skrattade högt och länge åt ett par av scenerna i början av Yorgos Lanthimos Poor Things. När Bella raglar runt och brölar, bara, utan vare sig kroppskontroll eller fungerande medvetande - Då är den här filmen i det närmaste hysterisk. Sen lugnar den ned sig något innan det tar fart igen i sista akten men jag måste ändå säga att detta är den sämsta filmen signerat Yorg som jag sett (har ännu inte sett Dogtooth, dock). Lobster är bättre. The Favourite (som jag såg nyligen) är bättre och Sacred Deer är enligt mig bättre. Kruxet med Poor Things är att demn känns lång, långdragen och mittenakten är lika snygg som den är ensidig. En sevärd film men aldrig lika fängslande som The Lobster.

PXL Easy Mode finns nu ute...

PXL Easy Mode finns nu ute...

Skrivet av Petter den 27 mars 2024 kl 18:27

Finally! Efter månader av smaktester, smakprover, smakande, zippande, gurglande, trimmade av aromer, arommängd, sälta, beska, sötma och syranivåer är den klar och släppt, i butik. PXL "Easy Mode" är vår gröna smak med kiwi & päron i och personligen (jag är partisk, jag vet) anser jag den vara supergod. Fruktigt fräsch och syrlig utan att bli för sliskig eller fadd, vilket jag ofta anser pärondrycker vara. Här kan du se var den finns!