Svenska
Blog
Alla Disney Klassiker på Blu-ray

Alla Disney Klassiker på Blu-ray

Skrivet av Veilor den 4 december 2017 kl 00:06

Tänkte börja småblogga lite igen, tröttheten efter jobbet och annat gör att tiden eller orken inte riktigt kommer till att skriva dessa. Men jag ska försöka!

Det finns många filmserier jag gillar. Star Wars, Harry Potter, Sagan om ringen, Gremlins. Men så har vi Disney klassikerna. När jag växte upp var det filmer som jag ofta kollade på. Kommer ihåg när jag och pappa en morgon gick och köpte Lejonkungen på VHS när den släpptes eller när jag fick Bambi efter att jag sytt handen och vaknade upp på sjukhuset. Enda två filmerna jag minns hur vi skaffade dem. Disney har alltid varit en stor del av mitt liv, mer än Star Wars. Än idag kan jag sitta vid datorn och dra igång min egenskapade spellista på spotify med Disneymusik (engelska & svenska).

Så för ett par månader sen bestämde jag mig för att införskaffa alla Disneyfilmer på Blu-ray, även Pixar. Och det tog sin lilla tid, mycket tid spenderades med tradera appen på raster och hemma. Att vara strikt med maxpris per film och tålamod. Men det gav resultat och inte mer än 2 månader senare var jag klar. Och det känns bra. Jag gillar synen av alla filmer när jag kollar mot hyllan. Nu är jag även ifatt så kan köpa varje ny film som släpps när dem kommer.

Synd är dock att Långbens film samt Mästerdetektiven Basil Mus ej finns på Blu-Ray, Basil Mus finns i Enland och USA men ej här, vill ha svenska då jag växte upp med den. Och på bilden lär ni även se att Dinosaurier inte har någon siffra, det är för att den är en klassiker i USA och här fick vi Vilddjuren.

HQ