Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Den kopiösa tatueringshungern går inte att mätta

Ned i en källare, av med kläderna följt av en riktig karlagränsling från min ungerska favoritgubbe i flera vibrerande och blodiga timmar. Det, är grejer det. Och inte blir det sämre när ett forsande pengaregn från min lilla portmonnä tar vid, och sedan när dagen avslutas - snyftandes i duschen med landets mest storsvullna arm.

Ja, att måla kroppen låter sannerligen som ett konstigt beroende, men trots det sitter jag nu med en finansieringsmodell som kommer gå ihop om jag petar in en sisådär 180 övertidstimmar i november. Min vänsterarm är nämligen bara till hälften täckt. Det är inte okej. Ett rent armsförräderi. Jag ser för tusan helt naken ut från vissa vinklar! När någon spontan fånga stunden-person får för sig att dunka upp en kamera måste jag förstås chockvända på hela kroppen så inte bilden fastnar i något graphic nudity-filter på sociala medier.

Skönt nog så har jag fått in två stycken rejäla motiv hittills, därför räcker det med att hitta någonting för inre underarmen innan tatueraren kan få fria händer och mosa ihop alltsammans till en schysst helhet. Gärna med många ofärgade ytor så att de finritade och detaljerade bilderna, som vi sammanlagt ägnat runt 20 timmar åt, snor uppmärksamheten från resten.

Det känns lite vanskligt att faktiskt visa upp ett av motiven här...men vad tusan! Jag är ju brutalt nöjd, och om några år lär laserindustrin vara såpass långt gången att man kan byta tatuering lika ofta som man byter kalsipper.