Svenska

Vad heter spelet jag tänker på?

  • Insänt av: Madshadow

Som ett litet barn när jag var 4-5 (13 år sedan) så körde jag på en, vad jag tror i alla fall, en Amiga. Jag och mina bröder spelade ofta ett spel där man var en riddare som kunde hugga och man kunde även kasta några knivar mot sin fiende. det spelades även i 2D. Det var även möjligt att spela som 2 riddare.

När man skulle gå vidare till nästa karta/nivå så var det ganska valfritt vart man kunde gå till. men det var olika "monster" på olika ställen.

Bland annat minns jag att man kunde möta ett gäng hårbollar eller liknande som gick emot en då man fick akta sig då de kom med sin svans och försökte strypa/spetsa en.

Ett träskmonster (eller någon slags mudman) som kunde poppa fram ur leran och dra ner en på en sekund och döda en.

Sedan fanns det konstiga fantomengubbe som man kunde stöta på, som bar en liknande pyjamas som fantomen själv men sprang fram med en klubba.

Ibland kunde även en röd drake flyga på kartan och man kunde stöta ihop med den, då valde den att grilla en under dess eld eller äta en (tror jag)

Försökt att förklara så gott jag kan och jag hoppas att ni åtminstone känner igen det och kan ge mig ett namn på det spelet då mitt barndomsminne inte gör det.

Svar

Har konfererat med Petter och vi är rörande överens om att det måste vara Mach Rider du talar om.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev