Svenska

Viktigaste specsen hos en 4K-TV

  • Insänt av: micke0826

Hej! Går i tankarna att köpa en 4K-tv och undrar därför: Vilka är de viktigaste specifikationerna? (Förutom att den ska vara stor) Tanken är att primärt använda den till spel.

Svar

Det där är verkligen helt omöjligt att säga, dels för att alla värderar olika saker men även för att diverse tillverkare hanterar sina "specs" samt mäter sina skärmar på olika sätt. Ibland är det dessutom bara rent marknadsförings-trams och har ingenting med den faktiska bilden att göra. Just nu är jag dock extra svag för vad LG, Samsung och Philips gör i skärmväg. Mkt bra TV:s från dessa tre - just nu. Vill du ha ytterligare rekommendationer kan du kika här i brevlådan eller i avdelningen för hårdvarurecensioner.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev