Svenska

Petter börjar bli riktigt gammal

  • Insänt av: Elesir

Vad har hänt med dig, Petter? Du känns mer och mer som att du antar formen av den där klassiska gubben som skriker "get off my lawn" till de lekande barnen. Du klagar över att Fares skrek fuck you till Oscarsgalan - den i särklass mest skitnödiga galan fylld av limousine-vänstermänniskor som pratar om hur deras skådespeleri förbättrar världen, hur man ska hjälpa alla flyktingar och sen vill de inte ha en enda i deras enorma herrgård(ar). Låt mig också säga som Fares: Fuck Oscarsgalan! Jag tror att de flesta tycker likadant då de inte är pretentiösa överbetalda hycklare utan helt vanliga dödliga människor som går på toaletten som alla andra...

Svar

Hej Elesir, tack för ditt brev. Jag känner mig till skillnad från vad du skriver ung i sinnet, glad och passionerad för det jag på daglig basis pysslar med. Att Fares betedde sig som ett förstklassigt rövhål under Game Awards står jag dessutom för. Jag ansåg att det var ytterst, ytterst pinsamt. Och Oscas-galan har ju faktiskt ingenting med vare sig Game Awards eller ett svenskt co op-spel att göra. Fortsatt trevlig måndag!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev