Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Joytech Sports Pack

Love har gjort sitt bästa för att testa en helt överflödig produkt. Men det här kan väl inte vara bra till något? Eller?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Någon får en idé. Någon ser ett tomrum som behöver fyllas. Sen gör de slag i saken och plötsligt finns en ny produkt på marknaden. Men ibland släpps produkter utan att efterfrågan finns. Ingen människa kan väl ha stått och svingat framför sin TV samtidigt som de önskat att fjärrkontrollen kunde förlängas med två decimeter plast. Alla exemplar av denna överflödiga skit som köpts i affär måste ha varit en kombination av okunskap, förvirring och en extremt låg blodsockernivå.

HQ
Sports Pack

Vet ni vad det här är? Det är ett tennisracket. Det är sant. Denna lilla plastring skall föreställa och ge känslan av att svinga ett tennisrack. Men det gör den inte. Istället är plastringen bara konstig, meningslös, plastig, ful och den tillför precis ingenting alls till spelupplevelsen. När man spelar Wii Sports känner man sig redan lite småfånig. Det behöver inte förstärkas.

Sports Pack

Vet ni vad det här är? Det är en golfklubba. Det skall faktiskt föreställa en golfklubba. Ändå har den ingen tyngd eftersom den är gjord av vit plast. Den har heller inte den rätta längden, den är tokigt kort. Dessutom är den ful och hemsk. Och den tillför på pricken ingenting till spelupplevelsen.

Detta är en annons:
Sports Pack

Det här är en ratt. Den kanske faktiskt har ett visst existensberättigande. För det är lite jiddrigt att hålla sin Wii-fjärre som en ratt. Och lite bättre blir det faktiskt när den här plastbiten är med i leken. Bara lite. Ratten är sannerligen stjärnan i den här samlingen trams. Kanske eventuellt att den kommer att användas även efter att den här recensionen skrivits. Inte säkert, men kanske.

Sports Pack

Det här är Lill, hon är 10 månader gammal. Till henne är golfklubban ganska lagom lång. Kanske är hon målgruppen. Men i så fall har Joytech gjort en rejäl felsatsning. Lill tillhör nämligen en konsumentgrupp som sorteras under "ej speciellt köpstark". Dessutom skiter hon fullständigt i interaktiv digital underhållning. Hon föredrar när någon gör pruttljud med munnen.

Detta är en annons:
Sports Pack

Jag odlar mynta i min balkonglåda. Mynta är en växt som växer snabbt och som gärna breder ut sig. Ratten fungerar numera ganska bra som en uppsamlare av myntan, så spretar den inte åt alla håll. Så helt bortkastad är den inte. Rocoto är en sorts chili som blir stor och hög. Så därför kan det vara en idé att använda golfklubban för att stödja upp den.

Sports Pack

Ibland är det en sån där dag när man gillar att leka att ens katt sitter i ett futuristiskt fängelse och har ett elektroniskt halsband som exploderar om han lämnar fängelseområdet. Nu kommer inte sådana dagar speciellt ofta, men det händer ibland - det skall erkännas. Plastic chic', med en racket runt din katt.

Jag behöver inte det här och det behöver inte du heller. Och man vill lägga sina pengar på plast, så finns det roligare plast att lägga dem på. Utflyktsmuggar till exempel. Eller såna där grejer man kokar ägg i mikron med. Det här paketet är tyvärr helt överfödigt.

02 Gamereactor Sverige
2 / 10
+
Alternativa användningsområden, ratten är inte helt meningslös
-
Överflödig, tillför ingenting
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

Joytech Sports Pack

Joytech Sports Pack

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Love Bolin

Wii Sports Pack detaljstuderas i testlabbet. Är det en privärd samling vit plast eller kan man vara utan?



Loading next content