Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Duracell Charging Stand

Duracell har en ful men praktisk lösning på batteriproblem. Love är fulladdad av energi och redo att dela med sig av sina intryck...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det finns ingenting mer irriterande än en handkontroll utan fungerande batterier när man bestämt sig för ett maratonpass Zelda. Duracell skrider in som en räddande ängel med sitt Charging Stand. Fungerar det bra? Ja! Batterierna blir precis som förväntat och utlovat laddade. Något att tillägga? Vi kan väl börja med förpackningen.

HQ

Personligen har jag så väldigt svårt att förstå hur man kan tillverka en förpackning av så hård plast att den kräver verktyg för att öppnas. Har ingenjörskonsten inte kommit längre år 2011? Det börjar precis som vanligt. Man orkar inte resa sig för att hämta verktygslådan. Så man inbillar sig själv att "denna gång ska det gå!". Alla knep i boken används. Man biter, man drar och man hugger med den där felklippta tånageln som är så vass. Men det enda man lyckas med är att bli riktigt svettig, tappa en plomb och slita upp ett irriterande litet skärsår i mungipan. Besegrad, ännu en gång. Med molokna steg går man för att hämta en välvässad sax, en syl och en slägga. Efter en ny kamp är förpackningen besegrad och man står äntligen med produkten i sin hand.

Duracell Charging Stand
Batteripaket ersätter batteri och batterilucka på Wiimote.

Det är dags att bli personlig och privat med ett exklusivt avslöjande: Min underhållningscentral ser ut som skit. Det är sladdar överallt, fullt med högtalare, modem, ett halvtrasigt TV-bord, otaliga konsoler varav bara hälften fungerar eftersom jag inte orkat återvinna trasiga exemplar samt en rätt ful receiver och en dator. Det är skräpigt nedlusat med teknik. För mig är det aldrig intressant om en ny konsol är snygg eller inte. Oavsett vilken design den har så kommer den aldrig att stå på en piedestal bredvid en enkel tulpan i vas. Den kommer att stå i en sophög av teknik, där ingenting passar ihop med något annat. Charging Stand är ful, den är jätteful. Den passar inte in, men det gör ingenting annat heller. Gillar du åsynen av din stilrena Wii så kanske du har större problem än mig med att trycka ner den i en klump.

Duracell Charging Stand
Tanken är att man ska fösa ner både sin Wii och två av sina kontroller i en liten laddningsstation. Det estetiska intrycket sabbas av att stationen är vit och min Wii svart.
Detta är en annons:

Förutom hålen för två Wiimotes och hålet för själva konsolen finns det två platser till. Den ena platsen är till för att fästa en nunchuck i. Det är fullständigt överflödigt och jättekonstigt. När hamnar man i en situation där man vill ladda sina två kontroller och fästa sin ena nunchuck i en liten alkov? Jättekonstigt. I den andra platsen kan man ladda upp vanliga AA-batterier. Det är ett lysande litet tillskott som jag uppskattar.

Duracell Charging Stand
Du laddar dina Wiimotes. Du laddar samtidigt ett par AA-batterier. Framtiden är här!

När laddningsstationen är igång börjar den lysa med ett igenomträngande blått sken. Det ser fånigt pojkrumstechno ut. Om man sitter i ett mörkt rum så skär det så mycket i ögonen att allt spelande blir lidande. Det känns som om det strömmar ut små blåa rejv-björnar mot ens ögon för att hugga och riva med sina små klor. Som tur är kan man ha stationen avstängd medan man spelar och påslagen när man inte är i närheten. En annan lösning är att sätta ett litet plåster över lampan i stationen. Det har jag gjort.

Duracell Charging Stand
Sådärja! Moddad med ett plåster och därmed användbar även medan man spelar!
Detta är en annons:

Vill du ladda dina batterier till Wii? Då har Duracell gjort en smart produkt åt dig. Den laddar nämligen batterierna till din Wii. Mycket smart.

Duracell Charging Stand
Duracell Charging Stand finns i både svart och vitt utförande.
07 Gamereactor Sverige
7 / 10
+
Den laddar dina batterier, prisvärd, laddar även AA-batteriet, finns i både svart/vitt
-
Förvandlar ditt stilrena Wii till en klump, plåstermoddning krävs.
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

7
Duracell Charging Stand

Duracell Charging Stand

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Love Bolin

Duracell har en ful men praktisk lösning på batteriproblem. Love är fulladdad av energi och redo att dela med sig av sina intryck...



Loading next content