Svenska
MEDLEMSRECENSION

Condemned: Criminal Origins

Condemned är både ett skräckspel och actionspel, det är mycket mystik och farligheter på spelet. Jag gillar våldet det är rakt på sak och det är blodigt och ja, våldsamt. Jag älskar mörkret som pryder den ondskefulla världen och under äventyret så ska du upptäcka kroppar och massa saker som kommer ivägen. Det är inte bara ett misshandelspel där du går runt och dödar dina fiender det är också klurigt på sina håll. 2:an är mer ett spel där det är mer våld och mindre problemlösningar.
Du kommer att älska spelet om du älskar dessa två saker våld och skräck. Ibland är det väldigt spontana fighter och du vet inte om du klarar dig om du inte är tillräckligt snabb.

Grafiken är fortfarande mysig och smälter in och anspassar miljöerna för att få en obehagskänsla. Ljudet passar bra in och det låter kusligt och skrämmande,

Här sätts krav på att du kan hålla dig i schakt och inte bli nervös lätt. Blir det jobbigt så får man pausa en stund och gå vidare sedan. Det är ett väldigt bra spel Condemned: Criminal Origins och du kommer älska spelet om du älskar våld och kluriga genomsökningar av föremål.

Nackdelen med spelet är att det är ganska så svårt att lösa vissa problem, de blir lite av en gåta och att man kan lätt tappa bort sig. Annars är det ett väldigt bra spel.

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10