Svenska
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

Stor uppdatering på väg till No Man's Sky

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

No Man's Sky fick en stor uppdatering så sent som i november som lade till en hel del nyheter såsom basbyggande och kommunikationsterminaler. Då sade Hello Games att fler patchar var på väg, och nu tycks tiden vara kommen.

Den brittiska studion meddelar nämligen att uppdateringen Path Finder ska släppas denna vecka och att vi i den kan se fram emot "a new vehicle that will aid home planet exploration". Det låter alltså som att det kan bli ta om de omtalade landbaserade fordonen. Vi lär återkomma till detta inom kort.

No Man's Sky

Relaterade texter

No Man's SkyScore

No Man's Sky

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna fyra åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!

2
No Man's Sky firar sjuårsjubileum

No Man's Sky firar sjuårsjubileum

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det är nästan otäckt så snabbt tiden rusar förbi, och på vissa sätt känns det redan som igår när Hello Games avtäckte sin polerade, första demonstration av spelet på...

0
No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Man kan väl lugnt slå fast att Hello Games inte legat på latsidan under de nästan sex år som har gått sedan No Man's Sky släpptes till PC och Playstation 4. Med både...



Loading next content