Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV-utvecklingen fortsätter hela nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För länge, länge sedan betydde släppet av ett spel att utvecklingen var över. Patchar och DLC har dock ändrat på detta rejält och frågan är om det illustreras bättre i något annat fall än Final Fantasy XV. Det släpptes sent förra året och kort efter lanseringen sade Square Enix att de skulle jobba hårt på att slutföra spelet - trots att det var certifierat och levererat. Sedan dess har nytt innehåll lagts till, nya funktioner, fler mellansekvenser och traditionellt DLC. Och mer är på väg.

Det visste du såklart redan, men om du trodde att Episode Ignis och Comrades var slutet, så misstog du dig. I samband med Tokyo Game Show avslöjade spelets director Hajime Tabata att Final Fantasy XV-utvecklingen kommer fortsätta under hela 2018.

Vad de har på gång är oklart, men enligt Tabata är detta ett svar på alla de fans som sagt att de vill ha mer av det goda.

Final Fantasy XV

Relaterade texter

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt decennium har nu för Final Fantasy XV äntligen släppts. Vi släppte loss redaktionen meste entusiast för att äventyra med Noctis och grabbarna inför den mastiga recensionen...



Loading next content