Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Snart kommer du kunna spela Cuphead i online Co-op

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är alla tokpeppade på Studio MDHRs stundande 30-tals plattformare, och kan knappt hålla kroppsvätskorna i styr varje gång vi ser minsta bildruta från den vintagedoftande hyllningen till 30-talets tecknade serier. Något som vi också ser fram emot är möjligheten att spela tillsammans med en polare i samma soffa, men vore det inte roligt att mäta sina krafter online också?

I en pratstund med spelets producent (en av tre som utgjorde hela utvecklarteamet(!)), Maja Moldenhauer, fick Fandom reda på att man har funderat på att lägga till onlinespel vid ett senare tillfälle:

"Chad and Jared grew up playing co-op together and they were like, OK this game HAS to be co-op. So, while it's local couch coop for now, [we're] looking into adding online at a later date."

För övrigt rekommenderar vi att du läser igenom hela intervjun, då den ger en inblick i hur utvecklingen gått till, och exakt hur sockersött detta kärleksbrev till en tid som flytt, verkligen är. Vår egen recension är i görningen.

Cuphead

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?

1
Cuphead får en egen hotsauce-serie

Cuphead får en egen hotsauce-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och...



Loading next content