Svenska
Gamereactor
nyheter
Shu

Utvecklarna: Shu borde släppas även till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske vet är det gulliga plattformsspelet Shu på väg till Nintendo Switch. När vi nyligen träffade spelets utvecklare frågade vi mer om vad som ingår i den versionen kontra den som släpptes förra året till Playstation 4, PS Vita och PC. PR manager Jack Sanderson sade:

"So the game itself includes everything you'd get in the other ones, plus the DLC which we've released as well, which was a free update. I think we're planning to bring online leaderboards to Switch as well."

Angående när spelet ska släppas sade han:
"We're just trying to find a good window to launch it and then we'll have it sometime this fall."

Efter Switch finns spelet till de flesta aktuella format utom Xbox One, det kan såklart tyckas lite märkligt och vi frågade om det och senior programmer Shaun Mitchell förklarade:

"We probably will get round to an Xbox version. There's nothing planned at the minute but I guess, like you say, it probably should end up on Xbox."

Kommer du att skaffa Shu till Switch?

HQ
Shu

Relaterade texter

1
ShuScore

Shu

RECENSION. Skrivet av Ronny Carlsson

Vi har recenserat ytterligare ett genommysigt plattformsspel till Nintendo Switch och kan konstatera att Shu är som klippt och skuret för formatet...

0
Vi spelar Shu till Nintendo Switch

Vi spelar Shu till Nintendo Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det fanns gott om originella titlar på Tokyo Game Show och en av dem var Shu, ett snabbt plattformsspel som uppmanar dig till speedruns. Det finns sedan en tid ute till...



Loading next content