Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe fortsätter i vinnande stil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent inatt var det dags för finalen av Eleague Premier när FaZe och Astralis drabbades samman. Ett FaZe som varit lysande den senaste tiden. Inte ens en månad har gått sedan man tog hem ESL One New York mot Team Liquid i finalen.

Danska Astralis har haft det lite knepigare och man har haft svårt att nå särskilt långt i de senaste turneringarna.

Karta 1 - Cache
Finalen kunde inte ha börjat bättre för Astralis som sprang iväg till en klar 12-3 ledning i halvtid. FaZe å andra sidan ville inte vara sämre dem och visade i andra halvlek att deras var minst lika bra, till och med bättre. Laget ryckte upp sig och stod för en mäktig insats när man vann andra halvan med 13-2 och därmed plockade första kartan med totalt 16-14.

Karta 2 - Overpass
Kanske var det upphämtningen från första kartan som la till grund för det, för FaZe fullkomligt ångade på från start på Overpass och den här gången var det istället dags för dem att storstilat få med sig en 12-3 ledning.

Väl i andra halvlek kunde aldrig Astralis resa sig och göra om vad FaZe hade gjort mot dem tidigare. Danskarna fick bara med sig 4 rundor, visserligen lika många som FaZe men då var finalen över. Olofmeister och lagkamraterna hade stängt matchen efter 16-7 och totalt 2-0.

I och med 2-0 segern är nu FaZe uppe i imponerande 15 raka vinster i offline-matcher med start från ESL One New York.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content