Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Capcom och Nintendo övervägde att göra en Resident Evil-Amiibo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom och Nintendo har samarbetat om Amiibos förr, mon med Mega Man och Monster Hunter Stories. Nu visar det sig att det en gång i tiden även var tänkt att komma en baserad på Resident Evil. Det är japanska speltidningen Famitsu (via Nintendo Everything) som berättar historien om hur nära det var att det kom en Amiibo baserad på Resident Evil: Revelations. Producenten Ryota Niitsuma säger att det helt enkelt inte blev av på grund av "diverse omständigheter".

En rimlig gissning är att det kan ha haft att göra med spelets mindre barnvänliga innehåll, men Resident Evil: Revelations till Switch stödjer Amiibos ändå. En gång per dag kan du med dina Amiibos få en boost med pengar eller ammunition. Alla fungerar, men de som baseras på Capcom-spel är mer effektiva.

Köper du fortfarande Amiibos?

Resident Evil: Revelations
Amiibo-fanatikern Fredrik Säfström på redaktionen hade nära till gråten när han fick höra om den nedlagda Amiibon och kommer idag hedra den med svart ärmbindel för att markera sorg.
HQ
HQ

Relaterade texter

Resident Evil: Revelations HDScore

Resident Evil: Revelations HD

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Jill Valentine åker på kryssning än en gång i denna HD-konvertering av Capcoms bärbara monsterslakt. Mathias har satt betyg på Resident Evil: Revelations - Unveiled Edition

Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Blodet rusar mot huvudet. Adrenalinet åker snålskjuts och hindrar benen från att vika sig. Oskar har satt betyg på Revelations...



Loading next content