Svenska
Gamereactor
nyheter
Scribblenauts Showdown

Rykte: Scribblenauts på väg att göra comeback

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kommer du ihåg det våldsamt mysiga Scribblenauts, en serie spel där du fick lösa problem genom att helt enkelt skriva vad som skulle hända härnäst. Men trots ett till synes oändligt antal verktyg till hjälp, var det klurigare än man kunde tro. Efter en flera år lång tystnad, verkar det nu som att denna serie är på väg att göra comeback.

Som så många gånger förr handlar det om olika åldersmärkningsföretag, som öppet publicerar vad som granskats. Denna gång var det i Taiwan där ett spel kallat Scribblenauts Showdown åldersmärkts, och det till Playstation 4, Xbox One och Switch. När det uppmärksammades försvann titeln snabbt från databasen, men nu är skadan redan skedd (bildbevis nedan).

Konkreta detaljer i övrigt saknas nästan helt, undantaget att 5th Cell utvecklar och Warner ger ut samt att Maxwell och Lilly kommer medverka. Med tanke på att det är vinter har väl de flesta grovsalt hemma, pula fickorna fulla och hoppas på det bästa!

Scribblenauts Showdown

Relaterade texter

0
Rykte: Mer bevis för Scribblenauts Showdown

Rykte: Mer bevis för Scribblenauts Showdown

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månaden rapporterade vi om ryktet att Scribblenauts skulle göra göra comeback i och med ett nytt spel i serien kallat Showdown, och det med en hyggligt bra källa....



Loading next content