Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Analytiker tror att Monster Hunter: World kommer sälja tio miljoner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Industriveteranen och tillika chefen för speltidningen Famitsus utgivare, Hirokazu Hamamura, kan det mesta som är värt att veta om spel. I en intervju med Mantan Web har han kommenterat potentialen för kommande Monster Hunter: World och säger där att det kan nå tio miljoner sålda spel. Han påpekar att Final Fantasy XV redan klättrat förbi sju miljoner, att Switch slår alla förväntningar, att Playstation 4 fortsätter gå kanonbra och att japanska titlar som Nier: Automata, Nioh och Persona 5 varit grymt populära under 2017. Därmed verkar det rimligt att även Monster Hunter: World ska kunna gå väldigt bra.

Andra saker som talar för det är att den öppna betan blev rysligt populär samt att Capcom fått fler förhandsbokningar än väntat. Dessutom kommer det till PC i höst, vilket ger en extra skjuts. Monster Hunter World släpps den 26 januari till Playstation 4 och Xbox One, tror du att Hamamura kan få rätt i sin spekulation?

HQ
Monster Hunter: World

Tack Dual Shockers

Relaterade texter

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets första storspel kom tidigt. Kan Monster Hunter: World bli det spelet som äntligen gör att serien får fotfäste i västvärlden på riktigt? Kim har jagat monster i timmar...



Loading next content