Svenska
Gamereactor
nyheter
PUBG: Battlegrounds

Den blå zonen i Battlegrounds görs om

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I PlayerUnknown's Battlegrounds gäller det att effektivt kämpa sig undan upp till 99 andra personer på ett konstant minskande slagfält, medan den blå zonen okuvligt kryper närmare som begränsning. De som hamnar på fel sida av gränsen blir inte långlivade eftersom livet snabbt dräneras. Den blå zonen är en av grundmekanikerna som gör PlayerUnknown's Battlegrounds till vad det är, men det betyder inte att det är en helig ko som aldrig får vidröras.

Därför kommer utvecklarna nu försöka göra detta bättre. Problemet är att den som har otur med gränserna får svårt att hinna till säkerheten och som lök på laxen dessutom blir ett lätt offer för bakhåll samt mindre möjligheter att hitta utrustning och bra positioner. I en community update skriver utvecklarna därför om några tester de ska göra.

I korthet handlar det om mer tid att springa ifrån den yttre gränsen sent i matchen samt ökat skada om du trots det inte satt dig i säkerhet. Såhär lyder listan med ändringar:


  • Slightly decreased the waiting time of the blue zones in mid-to-late phase of a match

  • Slightly decreased the shrinking speed of the blue zones in mid-to-late phase (In this phase, blue zones will now move at a slower speed and the travel time of blue zones has slightly increased due to this change)

  • Slightly increased the damage per second of the last blue zone

Verkar spontant som att det leder till mer rättvisa, eller vad tycker du?

HQ
PUBG: Battlegrounds

Relaterade texter



Loading next content