Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rykte: Red Dead Redemption 2 har Battle royale-läge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att inte ens Rockstar är immuna mot den Battle royale-feber som rasar just nu. Enligt Trusted Reviews har det nu läckt massor med detaljer om Red Dead Redemption 2. De fick informationen redan i höstas, men har låtit bli att publicera dem, helt enkelt för att de först ville bekräfta äktheten så långt det gick.

Bland annat får vi veta att onlineläget är mer ambitiöst än i något tidigare Rockstar-spel och att det har tre spellägen. Dessa är Battle Royale, Revive and Survive samt Money Grab. Det förstnämnda är naturligtvis ett svar på succén med PlayerUnknown's Battlegrounds och Fortnite, men vi utgår från att Rockstar satt sin egen prägel på det.

Vad det gäller storyn som verkar den gå att påverka en hel del beroende på vilka val du gör. Det kommer även ges olika dialogalternativ beroende på om du skadar någon på ett visst sätt eller får dem att flyga av hästen. Spelvärlden ska bland annat erbjuda "gold-mining, fishing, herding and an assortment of weapon challenges". I synnerhet fisket verkar vara väldigt genomarbetat och det ska även gå att tillverka saker.

Red Dead Redemption 2 ska för övrigt gå att spela i förstaperson, både i single- och multiplayer. Funktionen Dead Eye kommer också att finnas representerad igen. Som vanligt med rykten, så ta det med lite NaCl, dessutom finns risken att saker ändrats med tanke på att uppgifterna tydligen redan är ett halvår gamla.

Red Dead Redemption 2

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content