Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn fina priser i vår stora Far Cry 5-tävling

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Fråga 1: Vilket Far Cry-spel är din favorit, och varför?
Skriv ditt svar i kommentarsfältet

Far Cry 5 är bara två månader bort, och av den anledningen kommer vi nu tillsammans med Ubisoft fira den stundande lanseringen. Det sker via en rad videos som fokuserar på den kommande spelupplevelsen, härligt gameplay, ny information, priserna du har chansen att vinna samt det som allt i slutändan handlar om - kulten som håller hela Hope County i ett järngrepp och som vi ska tampas med.

Den första videon handlar dock inte om Far Cry 5, utan om Far Cry 3. Ubisoft har nämligen avslöjat att spelet trevligt nog kommer till Playstation 4 och Xbox One i en Classic Edition-utgåva via femmans Season Pass. Vi har kikat närmare på spelet, och berättar här varför det fortfarande håller så bra. Senare kommer vi kolla in de kooperativa möjligheterna i Far Cry 5, samt hunden Boomer.

Låt oss först och främst gå igenom spelreglerna. Den närmsta tiden kommer vi presentera totalt fyra videos. Varje gång en ny är färdig uppdaterar vi denna nyhet med den samt en tillhörande fråga. Besvara dem alla i kommentarsfältet här nedan så är du med och tävlar.

Så vad kan man vinna då? Jo, det står en Playstation 4 Pro på spel, och det är inte allt för samma vinnare kommer dessutom få en Mondo Collector's Edition som inkluderar Far Cry 3. Kolla in de båda på bilderna nedan.

Det var allt, vi ser fram emot att läsa era svar.

Far Cry 5
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.