Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Nya Sea of Thieves-tillbehör presenterade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i december som Microsoft utannonserade en handkontroll med Sea of Thieves-tema, där det inte bara handlar om andra färger utan om motivmålning som sticker ut. Nu har de utannonserat ytterligare en rad tillbehör i samma serie som designats av Seagate och Controller Gear. Det handlar om en extern hårddisk samt en handkontrollsladdare.

Den externa hårddisken är på två terabyte och ansluts via USB 3.0, och det ingår även en månads Xbox Game Pass i priset så du alltså kan ladda ner Sea of Thieves och komma igång direkt. Svenskt pris har inte utannonserats, men $90 gäller i USA där den släpps den 20 mars (samtidigt som spelet) så räkna med runt 900 kronor här.

Handkontrollsladdaren är enligt pressreleasen "built with the same high-quality material as the Xbox Wireless Controller" och släpps den 5 april i USA för $50. En vanlig hållare utan laddfunktion ska också släppas för $15.

Du kan läsa mer om tillbehören på denna länk. Sea of Thieves släpps som ovan nämnt den 20 mars och aktuella format är PC och Xbox One.

Sea of Thieves
Seagates Game Drive med två terabyte stor hårddisk
Sea of Thieves
Controller Gears handkontrollsladdare
Sea of Thieves
Controller Gears handkontrollshållare utan laddfunktion

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content